Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

Jeg er ikke finansrådgiver. Alt hvad der står på frinans.dk, er kun af oplysende karakter. Jeg giver ingen anbefalinger, hvad angår specifikke investeringer. Mit mål er at vise, hvordan jeg investerer og lever, og jeg håber, at det kan anspore andre til at overveje, hvorvidt investering er interessant for dem. Jeg fralægger mig ethvert ansvar med hensyn til nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet, egnethed, eller gyldigheden af oplysninger, som præsenteres på dette websted, og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, udeladelser, forsinkelser eller eventuelle tab, som disse oplysninger måtte medføre. Husk: At alle investeringer er forbundet med risici og dine penge er dit ansvar. Tænk dig om, investeringer bør foretages på et oplyst grundlag.

Jeg skriver kun om produkter, jeg tror på, og oftest kun produkter jeg har personlig erfaring med. Derfor har jeg eksempelvis endnu ikke beskæftiget mig med bank- eller realkreditlån, da jeg ikke har personlig erfaring hermed. De fleste af de tjenester eller services jeg beskriver, anmelder og gør brug af, tjener jeg intet på. Det er mit håb, at eventuelle indtægter fra bloggen kan bruges til at hjælpe med at holde den kørende.

 

Cookies

Frinans.dk bruger cookies og data fra Googles Analytics. Ingen oplysninger er personidentificerbare og det kunne aldrig falde mig ind at dele disse oplysninger med andre. Du kan fravælge dette via tools.google.com/dlpage/gaoptout/ eller ved at bruge en VPN løsning.

 

Nyhedsbrev og kommentering

Tilmelder du dig nyhedsbrevet eller kommenterer du på bloggen vil jeg have adgang til din e-mail. Jeg har ikke tænkt mig at bruge, sælge eller videregive denne under nogen omstændigheder.

 

Affiliatelinks

Frinans.dk benytter affiliate links, som promoverer udvalgte produkter og services. Jeg promoverer naturligvis kun produkter, som jeg kan stå inde for.