Bliv økonomisk uafhængig inden du fylder 40

Berlingske bragte en meget interessant artikel d. 11.04.2016 med overskriften ‘Bliv økonomisk uafhængig inden du fylder 40’. Fin artiklen her.

Den beskriver en dansk mand på 37, som har opnået finansiel frihed. Det er et interessant indblik i nogle af tankerne omkring hvorfor finansiel frihed er noget at stræbe efter. Personligt føltes det ofte som at læse min egne tanker, da jeg først stødte på artiklen. Den er bestemt anbefalelsesværdig for alle der har en interesse for emnet eller bare er nysgerrige på at forstå det bedre. Rigtig interessant er det også at læse kommentarsporet på Facebook. (Gå til Berlingske på Facebook og brug søgefunktion. Søg på overskriften fra artiklen.)  Der er mange der betvivler, hvorvidt det overhovedet er muligt. Det er jeg selvsagt uenig i, og jeg håber at denne side kan være med til at vise, at det godt kan lade sig gøre. Selvfølgelig kræver det nogle ofre, men dem er villig til at gøre. I forvejen er jeg overhovedet ikke interesseret i at købe eller eje en masse ting, have et stort forbrug osv.

I artiklen bliver Jacob Lund Fisker også nævnt. Hans blog og tanker omkring emnet kan kun anbefales. Du kan læse mere her: http://earlyretirementextreme.com/. Værd og klar over, at hans strategi er blevet til i en amerikansk kontekst. Skulle du være mere interesseret i hans tanker, har han kondenseret bloggen til en bog som bestemt også er værd at læse.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.