Bondora – test af udbetaling

Jeg skrev tidligere på året et indlæg om Bondora*, som jeg har tilføjet til mine investeringer. Jeg har testet, hvordan det var at få penge udbetalt derfra og det skal vi se nærmere på i dagens indlæg.

Affiliate links er markeret med *

Det korte af det lange er, at det var nemt og gik temmelig smertefrit. Bondora* er nemt.

Step 1: Ude til venstre i menuen er der et punkt, der hedder withdraw/Hæv midler:

Under dette punkt valgte jeg så VISA og derefter, fra hvilken konto pengene skulle udbetales. Da jeg kun har en Go & Grow* konto, var det ret simpelt:

Dernæst kunne jeg se, at de kendte mit kort, jo nok fordi jeg tidligere har overført derfra og jeg kunne vælge beløbet til udbetaling:

Det koster 1 Euro at hæve, så det er naturligvis en temmelig dårligt forretning for mig at hæve 1 Euro og betale det samme i gebyr, men sådan må det være, når man lige vil teste den slags for andre. Læg mærke til, at beløbet jeg kan hæve er mindre end det, der står på min konto. Der er et lille ? tegn og bag dette gemmer sig en besked:

Så det skulle være muligt at hæve endnu mere og efterfølgende til en bankkonto. Det er fint med mig.

Dernæst skulle jeg underskrive to kontrakter for overførsel med en pinkode sendt til mit mobil nr.:

De to kontrakter fremgår af billedet. Der er tale om en udbetalingsordre og en udbetalingsanmodning. Det må være noget Bondora skal lave, for som bruger kunne jeg ikke se frygtelig meget værdi i det for en overførsel på 1 Euro. Men ved større beløb er det ganske givet en god idé, at der lige er tjek på de formelle krav. Mon ikke det er en del af nogle krav til bekæmpelse af hvidvask. Det er ikke fordi, at det var noget der tog lang tid.

Det var det:

Der står, at overførslen ved ske inden 5 dage og det tog 4, henover en weekend, så det kan jeg ikke sætte en finger på. Alt i alt var det temmelig nemt og jeg er ikke nervøs for, om jeg kan få mine penge ud fra Bondora* igen.

Jeg er i det hele taget ved at blive ret glad for Bondora* og det her Go & Grow* produkt. Det er vanvittigt simpelt og det kan jeg jo godt lide.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.