Coinbase – Så bliver bitcoin ikke nemmere

Coinbase er uden sammenligning den nemmeste og hurtigste måde at komme igang med Bitcoin. Hvad venter du på? Læs med og bliv klogere.

Coinbase er uden sammenligning den nemmeste og hurtigste måde at komme igang med Bitcoin. Hvad venter du på? Læs med og bliv klogere.


Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links til Coinbase. Alle links dertil er affiliate links.

Jeg er selv en meget tilfreds kunde hos Coinbase og bruger platformen hver måned. Gør du brug af mit affiliate link dertil, kan du få 10$ gratis, første gang du køber for 100$.

 • Det er nemme 10% i afkast.

Bitcoin har været svært at komme udenom som investering de sidste år, grundet de enorme stigninger i pris.

💁‍♂️ Om Coinbase

Coinbase startede tilbage i det herrens år 2012, omkring 3 år efter, at Bitcoin først så dagens lys.

Formålet var uhyre simpelt; nemlig at lette adgangen til Bitcoin.

Det lader i dén grad til stadig at være deres primære mission. I mellemtiden har de dog vokset sig kæmpe store og er vel den største spiller på markedet i forhold til nemt at give adgang til kryptoverdenen for den almene befolkning.

I dag har de mere end 35 millioner brugere på tværs af 100 lande der bruger Coinbase til at:

 • Købe
 • Sælge
 • Opbevare &
 • Optjene

Diverse kryptovalutaer.

📱 Alt i én app

Noget af det mest tiltalende ved Coinbase er uden tvivl, at du kan styre det hele fra en app.

Det betyder, at du kan oprette en bruger, købe bitcoins, tjekke udviklingen og alt andet du skal have brug for direkte fra din smartphone.

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg bruger i større og større grad min mobil og det er fedt med virksomheder, der tænker deres services som mobile first.

At appen så tilmed er uhyre simpel at finde rundt i, gør kun oplevelsen endnu bedre.

🤑 Coinbase Earn

For at det ikke skal være løgn, kan du rent faktisk også optjene forskellige kryptovalutaer igennem Coinbase Earn.

Jeg ved godt, hvad du tænker lige nu; Det må være et scam! Men nej, den er god nok og grunden er faktisk ret simpel.

Kryptovaluta er stadig lidt det vilde vesten, især alt-coins, som er en samlet betegnelse for alt andet end Bitcoin. Mange af dem, der udbyder diverse alt-coins vil gerne have nogle flere brugere og det kan Coinbase skaffe. Som bruger ser du nogle videoer om det enkelte projekt, svarer på nogle quiz-spørgsmål og bliver belønnet med coins i det projekt.

Hvad du så gør med de coins bagefter, er helt op til dig. Du kan sagtens bare konvertere dem til bitcoins eller sælge dem for Euro eller Dollars hos Coinbase.

De er dine, så du bestemmer selv.

Projektet får udbredt kendskab til dem selv, Coinbase tjener uden tvivl noget på formidlingen af det og du optjener coins som tak for din tid.

Ikke dårligt.

Mange af de coins du kan tjene er åbne projekter som standard, men nogle af dem, skal du inviteres til. Det er nok for at kontrollere mængden af gratis coins, der gives væk.

Her er invites til tre af de projekter, du særskilt skal inviteres til:

Reklamelinks

Coinbase earn er en meget nem og hurtig måde at få opbygget lidt ekstra krypto i porteføljen, hvad enten du vælger at beholde de coins du optjener eller om du konverterer dem til bitcoins på Coinbase-platformen.

👀 Hvorfor skal du vælge Coinbase

Coinbase er løsningen for dig, hvis du primært ønsker, at det skal være nemt, hurtigt og andre tager sig af sikkerheden ved opbevaring.

Coinbase henvender sig uden tvivl til begynderen, men, hvis du sætter pris på at holde tingene simple, er det også en løsning for dig, fordi du kan:

 • Købe bitcoins
 • Opbevare bitcoins
 • Bruge bitcoins

På Coinbase. Der er ganske enkelt tale om en alt-i-én app, når det gælder bitcoins.


Reklame

Køb

Du køber bitcoins på en exhange. Coinbase er en exchange.

Opbevar

Du opbevarer bitcoins i en wallet. Coinbase er en wallet.

Brug

Du kan bruge bitcoins alle steder med et Visa-kort. Coinbase har et Visa-kort.

Gør du brug af mit link til Coinbase, får vi begge 10$, hvis du køber for 100$. Det er de nemmeste 10% i afkast, du kan få noget sted.


Du kan altid med tiden undersøge sikre metoder til at opbevare dine bitcoins selv, hvis du overhovedet er interesseret i det. Der er ingen grund til at starte dér, hvis dit formål bare er komme igang.

Apropos at komme igang, så er det selvfølgelig også ret nemt.

🚀 Sådan kommer du igang med Coinbase

Coinbase er lige så let at komme igang med, som at bruge.

 1. Opret en bruger
 2. Overfør penge eller tilknyt et betalingskort
 3. Foretag en handel

Sværere er det ikke. Du kan oven i købet lave en opsætning, så du automatisk køber hver måned helt a la dollar cost averaging, som vi kender det fra Nordnets månedsopsparing.

Så bliver det altså ikke nemmere.

🙋‍♂️ Hvad med dig selv Sune?

Jeg er selv glad kunde hos Coinbase og har været det igennem flere år.

Jeg sætter stor pris på, at det er så ufatteligt simpelt, nemt og lækkert at bruge. Jeg har også et Coinbase Card, men det kommer ikke op af lommen, da jeg er mere interesseret i at få samlet så mange bitcoins som muligt, end at bruge dem.

Endnu.

Men skulle jeg få lyst, kan jeg altså bruge bitcoins på lige fod med mine danske kroner, da Coinbase Card er et VISA kort og det eneste der kræves er, at butikken tager imod VISA.

Nemt.

Faste læsere vil vide, at noget af det jeg vægter højest ved gode services og løsninger er, at de er simple og nemme at bruge, så jeg ikke skal bruge en masse tid på dem. Af alle de forskellige finansielle services jeg har prøvet af igennem tiden, er Coinbase nok den, der bedst lever op til det mantra.

Coinbase Frinans reklame

4 kommentarer til “Coinbase – Så bliver bitcoin ikke nemmere”

 1. Hej Sune. Som altid super fede indlæg.

  Hvor sikkert føler du Coinbase er som platform?

  Mvh Nikolaj

  1. Hej,

   Mange tak.

   Jeg føler sådan set, at det er ret sikkert. Det er også derfor, at jeg tænker det er godt til begyndere. Her er risikoen langt større ved, at skulle stå for alt sikkerheden selv. Ville jeg lade 1.000.000 stå der? Nej. Har jeg nogen kvaler ved, at der står nogle tusinde kroner? Nej.

   /Sune

  1. Hej Eddi,

   Jeg tør ikke udtale mig om skat i forhold til Bitcoin. Jeg har ikke tænkt mig at sælge, så indtil videre er det ligegyldigt for mig.

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.