Er du ikke ham fra Nordnetbloggen – jo, det er mig

Du kan nu finde endnu et interview med mig, denne gang kan det læses ganske gratis.

Som jeg vidst har nævnt ganske kort tidligere, er jeg blevet interviewet af Nordnet. Det blev jeg inden interviewet med Børsen, men det er så blevet bragt senere. Du kan finde interviewet på nordnetbloggen  her: Interview

Jeg har egentligt ikke tænkt mig at skrive en masse om det eller uddybe noget af det her. Jeg synes, det er sjovt at blive interviewet om noget jeg bruger temmelig meget tid på og interesserer mig meget for. Jeg havde ikke troet, da jeg startede denne blog, at der ville være nogle som helst mainstream medier der ville finde mig interessant, så det er jeg lidt overrasket over rent faktisk er tilfældet.

Jeg vil også gerne lige beklage at der ikke kom et indlæg i søndags. Jeg har ligget syg og da jeg ikke havde et færdigskrevet indlæg liggende blev det skubbet til side. Senere i dag kommer der dog også en update på porteføljen.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.