Hvordan bliver jeg rig og finansielt uafhængig?

I princippet, er opskriften på at blive rig meget simpel:

-Tjen mest muligt
-Forbrug mindst muligt
-Investér overskuddet

Følger du disse tre punkter, bliver du rig. Når du på et tidspunkt til, at din investering er stor nok til at dække dine udgifter, kan du eliminere behovet for den første, behovet for at tjene penge. Denne del er ganske enkelt dækket af din investering. Dette betyder, at du har opnået finansiel frihed i den forstand, at du ikke er afhængig af at arbejde for at tjene penge nok til at leve. Om det er dit mål ved jeg ikke, men det er mit og jeg har tænkt mig at samle den viden og information jeg har og får her på siden. Jeg vil udstille, hvordan min vej mod dette mål ser ud. Alle er naturligvis velkomne til at lade sig inspirere af min tilgang, men jeg vil ikke tage ansvar for hvordan andre forvalter deres penge. Jeg vil ligeledes pointere, at jeg ikke har en uddannelse indenfor finans eller økonomi. Denne side er derfor et udtryk for mine tanker og strategier.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.