Inspiration

Jeg ser naturligvis gerne, at du bruger alt din tid på min side, men der er masser af inspiration at hente andetsteds også. Her på siden samler jeg en del af det. Kender du til et værktøj, blog eller en youtube kanal du synes jeg burde tilføje, så tøv ikke med at skrive til mig.


Alle affiliate links er markeret med *

Apps og Services


I pressen og lignende

Hvis nogle skal have lyst til at læse om mit projekt eller mine holdninger mere generelt igennem andre medier.Bøger

Der findes masser af bøger om investering, privatøkonomi, minimalisme og naturligvis også FIRE. Denne liste er hverken udtømmende eller færdig, det vil være en liste i evig forandring. Men disse bøger finder jeg særligt inspirerende eller brugbare.
Danske blogs

Der findes masser af blogs om investering, privatøkonomi og efterhånden også økonomisk uafhængighed på dansk og i en dansk kontekst. Det her er dem jeg regelmæssigt læser og lader mig inspirere af.

Udenlandske blogs

Der er et hav af inspirerende udenlandske blogs og jeg har brugt timevis på at læse andres historier og lære af deres måde at gøre tingene og anskue verden. Dette er de blogs jeg kontinuerligt vender tilbage til i en mere international kontekst. Subreddits

Reddit er mit foretrukne sociale medie og her er flere rigtig gode subreddits at udforske, både når det gælder FI, forbrug, minimalisme og hele DIY bevægelsen. Jeg følger en del, men de her er mine foretrukne inspirationskilder.Podcasts på dansk

Det er svært at læse på farten, men her er podcasts en rigtig god måde at få udvidet ens horisont eller blot blive klogere, måske endda underholdt. 

Podcasts på engelsk

Der er selvfølgelig også rigtig gode podcasts på engelsk.