Jeg har skiftet bank

Min nu tidligere bank ville til at have penge for, at jeg var kunde hos dem, hvilket jeg naturligvis ikke var interesseret i. Således begyndte min søgen mod en ny bank. Læs med og find ud af, hvordan sådan en affære finder sted.

TLDR: Jeg skiftede til basisbank og har en lønkonto med tilhørende Visakort, en budgetkonto og en opsparingskonto uden at det koster en krone.

Min bankhistorik

Jeg husker, at jeg i min barndom havde en konto hos Unibank, før den blev en del af Nordea. I den forbindelse findes også mit første rigtige minde i forhold til privatøkonomi. Jeg vandt nemlig en 10’er på en Trolderik julekalender som blev sat ind på min bankbog. Året efter fik jeg nogle penge uden at have foretaget mig noget som helst kaldet renter. Min forundren over dette står helt tydeligt i min erindring. På et tidspunkt i min barndom, jeg husker desværre ikke hvornår, fik jeg i stedet konto hos Danske Bank. Der har jeg så været kunde lige indtil nu, hvor jeg er skiftet til Basisbank. Herudover åbnede jeg hurtigst muligt, for et år eller to siden, også en konto hos Lunar*, som har de i særklasse bedste bankprodukter. Eneste grund til, at jeg ikke kan nøjes med dem som bank er, at de kun tilbyder én konto og jeg ønsker at have flere, som jeg skal komme mere ind på senere. Derudover har jeg faktisk også en konto hos Revolut*, som er en engelsk bank der ekspanderer ret voldsomt i disse år. Har jeg reelt brug for alle de konti? Nej, men jeg synes det er sjovt at blive klogere på markedet og mulighederne. Jeg tænker også det kan være ganske fint at have adgang til penge flere steder fra. Sølvpapirshat, check.

Mit bankkonto-setup

For at gøre tingene så enkle som muligt, sikre at regningerne bliver betalt samt skabe et overblik over udgifter, bruger jeg et setup med tre konti i min bank. Jeg har en budgetkonto som også er nemkonto og dermed der, hvor min løn går ind. Herfra overfører jeg et fast beløb til min opsparingskonto hver måned samt et fast beløb til en konto med tilknyttet betalingskort. Sidstnævnte kan betegnes som lommepenge og det er derfor herfra at diverse posterne i mit budget trækkes fra. Fra budgetkonto foretages to typer af betalinger hver måned, faste overførsler og betalingsservice. Faste overførsler er eksempelvis et fast beløb til vores fælles madkonto og betalingsservice sådan noget som kontingent til A-kasse. Jeg har også betalingsservice-aftaler tilknyttet lommepengekontoen, såfremt regningen falder ind under diverseposten såsom mobilregning. Dette giver mig et enkelt setup, hvorfra jeg er sikker på at regninger bliver betalt til tiden og det er nemt for mig i løbet af måneden at have et overblik over, hvor meget jeg har brugt af lommepenge. Herudover har jeg som sagt også en konto igennem Lunar. Dette betragter jeg indtil videre som en backup. Begge de konti, hvor jeg har tilknyttet betalingskort, er der således ikke ret mange penge på. Det gør, at skaden ved at jeg bliver svindlet, berøvet, hacket eller lignende er ret begrænset, ganske enkelt fordi der ikke er adgang til ret mange igennem de konti. Skulle det ske, at min normale “lommepengekonto” bliver lukket har jeg altså også en anden konto med adgang til digitale penge. Derudover har jeg også lidt kontanter gemt væk derhjemme, så jeg har adgang til penge flere steder fra. I pengemæssig forstand lever jeg vist ret godt op til det spejdermotto om at være beredt.


Reklame

Jeg bruger Nordnet til at bygge min frihedsportefølje.

Brickshare er en dansk fremadstormende platform for ejendomsinvestering.

Mintos gør det nemt at få adgang til det lukrative lånemarked som investor.


Hvorfor skifte

I Danmark er der et lovkrav om at have en bankkonto, således, at man kan have en nemkonto og dermed få udbetalt løn. Når nu det er et krav, ja så er jeg nødt til at have en bankkonto, så længe jeg ønsker at være en del af et etableret finansielt system og modtage løn. Jeg har i lang tid haft en art studiekonto hos Danske Bank som gjorde, at jeg kunne have et par konti og et Visakort uden at betale noget for det. Da jeg blev færdig som studerende blev jeg ringet op af en fra Danske Bank, der spurgte om vi ikke bare skulle forlænge den aftale og da det var en glimrende aftale sagde jeg naturligvis bare ja tak. Den udløb så her sidst på vinteren og denne gang blev jeg ikke umiddelbart tilbudt samme aftale. Jeg skulle derfor finde ud af, hvilken af tre muligheder for bank jeg skulle benytte:

 • Blive i Danske Bank
 • Kun benytte Lunar*
 • Skifte til en anden bank

Danske Bank

Her skal først lige nævnes, at det tog mig lang tid at få et overblik over, hvad det ville koste mig at blive som kunde i Danske Bank. Det er ikke nogen simpel opgave at gennemskue priserne.

Konto

Som jeg forstår det koster en konto, løn- eller budgetkonto 30kr. i kvartalet: Priser

Jeg kan ikke finde en pris på opsparingskonti, så de koster nok ikke noget, men der er begrænsninger på transaktioner, før det koster noget pr. transaktion.

Betalingskort

Et Visakort koster 150 kr. om året

Umiddelbart vil det sige, at mit behov, som er en budgetkonto, en “lommepengekonto” og en opsparingskonto vil koste mig 150 + 30*2*4 = 390 kr. om året.

Der er også noget med nogle kundeprogrammer hos Danske Bank, men de koster også et eller andet uden, at det helt er lykkedes mig at finde ud af hvad. Her gik jeg simpelthen kold. Der er så meget information og så mange priser og muligheder, at det er tæt på umuligt at finde hoved og hale i. Det er ét stort virvar og selv jeg der, hvis jeg selv skal sige det, er ret god til at overskue kompleks information kunne ikke finde rundt i det.

Summa summarum, det ville koste mig noget at blive i Danske Bank og jeg kunne ikke umiddelbart finde noget information om, at der ville være nogle fordele ved at blive. Da jeg snakkede med en medarbejder spurgte jeg lige ud: “Er der en anciennitetsfordel, hvis jeg på et tidspunkt skal have et lån eksempelvis til et hus?” Til det blev der svaret “nej”, det er din samlede økonomi der vil blive set på og dit tilhørsforhold til banken igennem mange år tæller ikke noget. Jeg kunne ikke umiddelbart se nogle fordel ved at forblive kunde i Danske Bank, så næste mulighed skulle undersøges.

Lunar

Lad mig starte med at slå fast, at jeg er meget imponeret over Lunar*, som teknisk set ikke er en bank, men en bankapp der bygger oven på en eksisterende bankinfrastruktur i form af Nykredit.

Edit: Siden jeg udgav indlægget har Lunar fået en banklicens.

Mit eneste problem med kun at benytte Lunar er, at det på nuværende tidspunkt kun er muligt at have én konto hos dem. Det vil sige, at min løn skal gå ind på samme konto som jeg skal have en opsparing på såvel som betale regninger fra og holde et overblik over diverse poster i budgettet. Det er simpelthen ikke optimalt for mig. Havde jeg kunne have mit tre konto-setup hos Lunar, havde jeg bare nøjedes med at bruge dem. Yderligere er der ikke mulighed for at tilknytte betalingsservice aftaler igennem deres app, så det gør det heller ikke nemmere. Alt i alt er Lunar altså ikke et produkt jeg ønsker at anvende som primær bank fordi det ikke kan understøtte mit bankkonto-setup. På nuværende tidspunkt har jeg Lunar som en slags reservekonto, med en emergency opsparing og et kort tilknyttet. Man ved jo aldrig, hvad man kunne få brug for. Det betød også, at jeg skulle finde en ny bank.

Edit: Siden jeg skrev indlægget, har Lunar imponeret mere og mere og i dag har jeg både privatkonto og erhvervskonto hos Lunar, som min primære bank.

Anden bank

Tredje og sidste mulighed ville så være at skifte bank, så jeg indtastede helt simpelt “skift bank” i Google, hvilket ledte mig frem skiftbank.dk, hvilket jo umiddelbart lød som præcis det sted jeg ledte efter. Her stod yderligere, at man kan hente gratis tilbud på Mybanker, hvilket igen lød rigtig godt, så det prøvede jeg. Jeg svarede på lidt forskellige spørgsmål og ventede i spænding på, hvilke grandiose tilbud jeg kunne benytte mig af. Hele seancen endte ud i den her besked:

Jeg har ingen lån og det ligger ikke lige for, at jeg skal optage nogle lån, ergo er jeg ikke en interessant kunde. Det viser med alt tydelighed, hvad bankerne er ude efter og bekræfter sådan set bare min samtale med Danske Bank. Anciennitet i en bank eller loyalitet overfor en bank er vurderet til at være lige præcis 0 kr. værd. Det er egentlig mærkeligt, for jeg er en potentiel ret god kunde med en hel del på kistebunden, men det er åbenbart ikke interessant. Alt det kan Mybanker selvfølgelig ikke gøre for og jeg vil egentlig gerne rose dem for at lave en rigtig god og brugbar side. Prøv at at indhente et tilbud igennem Mybanker selv, måske er der noget at spare for dig.

Det førte mig så videre til et rigtig interessant værktøj på Mybankers side til sammenligning af bankerne. Her kan man søge, sortere og filtrere de forskellige banker ud fra eksempelvis særlige betingelser såsom krav om medlemskab af forening, oprettelsesgebyr og løbende kontogebyr blandt andet. I min søgning udmærkede Basisbank sig:

Her kunne jeg have de tre kontotyper jeg ønskede samt et Visa/Dankort alt sammen til den nette sum af 0 kr. Der var tilmed lidt renter på en opsparingskonto, om end de stadig er så lave, at det næsten er ligegyldigt. Basisbank skulle altså være min nye bank.

Selve skiftet

Jeg Ansøgte om de tre kontotyper samt et Visakort direkte fra deres hjemmeside og skulle i den forbindelse uploade lidt forskelligt dokumentation. Jeg sendte dem også mine budgetter for de sidste par år i håbet om et klap på skulderen og et “du er godt nok dygtig”, men det udeblev. Jeg fik hurtigt adgang til netbank og app og de sendte et Visakort, hvorefter alle mine kontoer blev oprettet. Inden de sendte Visakortet skulle jeg godt nok udfylde lidt forskellige PDF’er, men de var vældig flinke til hurtigt at svare når jeg skrev med spørgsmål, så det gik egentlig okay. Sådan noget banksprog bærer præg af jurister og “det kaldte vi tingene dengang i 1814”, men der er lys for enden af tunnelen, så bliver man frustreret handler det bare om at hænge i. Blandt de papirer var en side der gjorde det muligt blot at bede den nye bank om at overføre rub og stub fra den gamle, inklusiv betalingsaftaler. Der stod dog også, at den slags kan tage noget tid, så det gjorde jeg i stedet selv. Jeg overførte alle pengene uden problemer og fordelte dem derfra ud på mine nye konti. I forhold til betalinger har jeg to slags. Faste overførsler som eksempelvis penge til vores fælles madkort, hvilket er ret ligetil at oprette og betalingsservice, BS. For at oprette en BS aftale skal man bruge tre oplysninger, som er tilgængelige i ens netbank:

 • PBS nummer
 • Debitor gruppe
 • Kundenummer

Jeg fandt oplysningerne for hver af mine BS aftaler i netbanken i Danske Bank og oprettede dem på ny i netbank i Basisbank for derefter at slette dem i Danske Bank. Alt i alt tog det mig vel 5-10 minutter. Så følte jeg mig sikker på, at jeg havde styr på at mine regninger ville blive betalt samt at jeg ikke skulle vente på, at andre bragte tingene i orden. BS aftalerne i den nye bank havde en status som indikerede at de var under oprettelse i et par dage og derefter fremgik det tydeligt, at de var skiftet til status aktiv. Det viste sig dog, at det åbenbart ikke var helt så lige til. Et par af aftalerne var åbenbart ikke oprettet i tilstrækkelig stand, så jeg kontaktede bare de steder jeg skulle betale og bad om et indbetalingskort. Samlet set var det måske 10 minutters mere arbejde.

En sød medarbejder hos Danske Bank oplyste mig yderligere om, at hvis jeg bad min nuværende bank om at overføre/flytte alt fra min gamle bank, uanset om der var noget eller ej, ville det inkludere at lukke mine kontoer og således afslutte mit forhold til Danske Bank. Så selv den del krævede faktisk ikke ret meget arbejde fra min side. Jeg skulle derfor blot flytte mine penge selv, fordi jeg ønskede at gøre det selv og oprette betalingsaftaler, fordi jeg ønskede at gøre det selv, men kunne i princippet have bedt min nye bank ordne det hele.

En grund til, at det var relativt nemt for mig skal nok findes i det faktum, at jeg ikke havde nogle lån i banken.

Slutteligt skiftede jeg nemkonto til en konto i den nye bank og informerede min arbejdsgiver.

Har du nogle erfaringer med at skifte bank?


16 tanker om “Jeg har skiftet bank”

 1. Louis Marchant

  Da jeg flyttede til Danmark for 5 år siden fik jeg bare en bankkonto hos den samme bank, min kæreste havde, Jyske Bank. Siden da har jeg ikke så tit overvejede, om en bankskift var nødvendigt. Til gengæld ville jeg sige, at det er overraskende vigtigt for mig, om banken tilbyder en flot/vellavede netbank og eller app. Der har jeg været nogenlunde tilfreds med jyske bank. (Det at de også fil Apple Pay integration var også ret fedt!).

  Hvordan er net bank og appen hos basisbank?

  1. Hej Louis,

   Det kan jeg godt forstå du synes og på det punkt var jeg meget glad for Danske Bank. Basisbank vinder ikke nogle præmier for flot udseende, hverken når det gælder netbank eller bankapp. Der er dog det man har brug for og langt hen ad vejen er begge produkter lavet så minimalistisk som muligt, hvilket jeg egentlig rigtig godt kan lide. Der er ikke flere knapper end der er brug for og med begrænsede muligheder er det selve bankforretningen der er i fokus. Men produkterne ligner mere windows 95 end nyeste styresystem. Det var ikke et afgørende punkt for mig, så derfor betyder dette ikke noget.

   Mvh

   Sune

 2. Martin Kristensen

  Hvad var grunden til at du ikke valgte Lån & Spar bank? Det virker umiddelbart ret attraktivt, at få 5% af de første 50k på lønkontoen.

  1. Hej Martin,

   De 5% forudsætter medlemskab af en faglig organisation. Jeg er ikke medlem af nogen faglig organisation så det udelukker den deal.

   Mvh

   Sune

  2. Lån & Spar bank med 5% rente på 50.000 kr. kræver at man er medlem af en faglig organisation OG at man samler hele sit privatøkonomi hos dem. Hvilket jo vil sige, at man ikke kan gøre investeringer andre steder end gennem Lån & Spar bank…

 3. Jeg er kunde i Danske Bank, og har ikke nogen planer om at skifte. Pga. en arbejdsgiverpension hos Danica falder jeg ind i Eksklusiv+ kundeprogrammet, og så har jeg adgang til alt, hvad jeg behøver, uden at det koster noget. Og som kunde kan jeg handle Danske Invest uden minimumkurtage – for mig at se har deres indeksfonde de laveste omkostninger på markedet, så det er ikke uvæsentligt for mig.

   1. Hej Sune,

    Det står og falder så også med, at jeg kan være på det øverste trin. Hvis jeg kom ind på laveste trin i deres kundeprogram, var jeg også ude af døren i en vis fart. Og lige nu har jeg godt nok også en kontant opsparing stående hos dem, men overvejer kraftigt at flytte den til Santander Consumer Bank eller Ikano Bank for at få en lidt bedre rente.

    1. Hej,

     Jeg kan godt forstå dine overvejelser. For mig handler det også en smule om, at det skal være nemt og enkelt. En primær bank og en backup konto et andet sted. Jeg har ikke nok penge i banken til at det betyder noget for mig at jagte renter. I hvert fald ikke i øjeblikket.

     Mvh

     Sune

 4. Jeg skiftede til Lån og Spar lige her i starten af året for at få den ret herlige 5% aftale jeg kan få igennem min forening.

  Det var ét møde med en sød bankdame, nogle spørgsmål hist og her ang. investeringsmuligheder og sådan.

  5% aftalen med LSB forudsætter desuden, at man har alle sin likviditeter hos dem, og ikke investerer andre steder end det, deres “investeringseksperter” har sagt god for. Så det er nok alligevel ikke interessant for dig.

  Men efter det møde gik der en måned og så fik jeg nyt dankort – alle PBS’er var flyttet over. Nemkonto var flyttet over, min arbejdsgiver betaler automatisk til ny nemkonto. Der var vitterligt indet andet jeg skulle foretage mig end det ene møde. Det var nemt. Men jeg er så også nyuddannet og har hverken lån eller investeringer, så det gør det selvfølgelig også nemmere.

  Hvis du er nysgerrig på det, kan jeg afsløre, at man kun får 5% på de første 50.000 kr. på sin NemKonto, og 0% derefter. Så jeg har lavet en opsparingkonto hvor jeg, den sidste dag inden lønudbetaling hver måned, flytter differencen over 50k over på en opsparingskonto, også hos LSB, hvor jeg så kan få 0,35% rente. Ikke det vilde, naturligvis, men det er vist okay.

  Ps. Da dette er min første kommentar på din blog vil jeg også lige tilføje, at jeg synes det er enormt interessant at følge din rejse til uafhængighed. Dermed også et spørgsmål, som du sikkert har nævnt et eller andet sted; når du researcher ting du vil investere i, gør du det så bare på, hvad du lige føler kunne være værd at researche, eller følger du med i nogle generelle diskussioner rundt omkring og drager inspiration derfra? 🙂

  Mvh,
  Mikkel

  1. Hej Mikkel,

   Tak for din historie. Den viser jo med al tydelighed, at det med at skifte bank ikke er så farligt eller besværligt, som man måske umiddelbart skulle tro. Og dit bank-setup lyder da bestemt også som ret fornuftigt, det tror jeg der er mange der vil kunne lære noget af.

   Og selvfølgelig også tak for de pæne ord. Med hensyn til inspiration og research, så kommer det mange steder fra. Der er ligesom flere forskellige emner i spil og således er inspirationskilderne også ret diversificerede. Min inspirationsside viser en del af de steder jeg finder inspiration, men jeg uddyber gerne lidt. For det første er jeg drevet af en trang til at gøre noget andet end det gængse og bryde fri af hamsterhjulet. Det betyder, at jeg egentlig hele tiden går og tænker i ting der kan hjælpe mig på vej mod det mål. Jeg er også drevet af at forstå den verden jeg lever i og de valg jeg og andre træffer. Således stiller jeg mig ikke tilfreds med at der er et pengesystem, men at jeg ikke forstå det. Jeg stiller egentligs spørgsmålstegn ved det meste. Det betyder også, at hvis der er noget jeg finder særligt relevant, så researcher jeg nærmest som en gal. Jeg læser bøger, hører podcast, ser youtube, læser blogposts, forklarer mine tanker for andre og tænker generelt ret meget over tingene. Denne del tager også nogle gange lidt overhånd 🙂 Som jeg har skrevet et par gange, er det sket flere gange, at jeg er vågnet midt om natten og har været nødt til at stå op fordi jeg ikke kan sove da min hjerne kværner løs. Dette specielt i forhold til større samfundsøkonomiske spørgsmål og vores pengesystem. Jeg er også ret tålmodig, hvilket har vist sig at være en særdeles god evne. Skal man virkelig forstå noget komplekst, tager det tid og man skal ofte konfronteres med nogle pointer mange gange før de bider sig fast. I forhold til, hvad jeg vælger at researche, så starter jeg egentlig bare med at springe ud i overflade-forståelse af noget jeg ikke føler, at jeg forstår ordenligt. Nogle gange er jeg tilfreds med blot at få en forklaring a la, sådan her virker det og det kan der ikke ændres på. Andre gange kan jeg tydeligt mærke, at der er noget andet på spil. Eksempel: Jeg bor til leje og forstår ikke, hvordan vores hjem er koblet til alle mulige diverse net-systemer, såsom kloak, elnet vand og alt muligt andet. Jeg er okay med, at jeg ikke forstår dette og jeg har desuden ikke mulighed for at ændre det, så det vil jeg ikke bruge min tid på. Det kunne sagtens ændre sig engang i fremtiden. Til gengæld finder jeg ikke ro i forståelsen af, at der et pengesystem og en møntfod og det er der bare nogle andre der beslutter, hvordan skal fungere. Det kan jeg mærke ikke er en tilfredstillende forklaring. Derfor stikker researchen lidt dybere her. Forståelse af makro-økonomi generelt, forståelse for nationalbankens virke og hvorfor, hvad er penge, hvornår og hvordan opstod penge, hvordan kan banker bare skabe penge. Den slags spørgsmål var jeg simpelthen nødt til at kunne svare bedre på, for at finde ro. Heldigvis er der andre der skrevet om dette og langsomt over tid blev min forståelse bedre. Så snart der kommer nye rapporter fra diverse nationalbanker rundt omkring i forhold til digitale penge læser jeg dem hurtigst muligt. Jeg læser også diverse afhandlinger fra universiteter og lignende. Det vil sige, at på lige det punkt er jeg efterhånden nået så langt i min research, at jeg søger at læse det absolut nyeste materiale så snart det er der.

   Jeg tror aldrig jeg løber tør for emner jeg gerne vil vide mere om. Havde jeg en have ville et nyt vidensemne helt sikkert blive den. Pt. er det dog svært at få tid til de emner jeg egentlig gerne vil researche når jeg også har et fuldtidsarbejde.

   Det blev et længere skriv 🙂 Start eventuelt med inspirationssiden 🙂

   Internettet er et arbejdsredskab for mit vedkommende.

   Er der ellers spørgsmål eller noget du kunne tænke dig uddybet, skriver du bare.

   /Sune

 5. Hej Sune.

  Du kan godt tilknytte BS aftaler gennem Lunar Way app’en, dog er det umiddelbart kun muligt at gøre sammen med betaling af et girokort. Alternativt kan man anvende BS app’en og tilmelde sine aftaler til sin Lunar Way konto derigennem.

  Men ellers spændende at læse dine tanker om bankskifte. Har selv overvejet om man skulle skifte fra Nordea, men har pt. ingen udgifter ved mit anliggende hos dem, så der går nok noget tid.

  1. Hej Chris,

   Det var da interessant. Jeg var ikke klar over, at BS havde en app. Det giver jo Luner Way brugere lidt flere muligheder.

   Hvis ikke det koster dig noget, kan jeg godt forstå at du bare forbliver kunde.

   /Sune

 6. Hej Sune,
  Jeg har lige opdaget din blog. Tak for inspiration og interessant læsning. Glæder mig til at kigge mere rundt herinde.
  Jeg har skiftet bank flere gange. Har ikke styr på hvor mange, men har været omkring LSB, Basisbank og Danske Bank ad flere omgange og haft konti flere steder sideløbende. Skiftene har skyldtes for høje gebyrer eller for lave renter – og en enkelt gang pga. realkreditlån ved huskøb. Det er alle gange gået stort set smertefrit. En enkelt gang ved overførsel af en børneopsparing måtte jeg følge op, da Danske Bank ikke havde sendt mig alle kontrakter til underskrift og den derfor ikke var oprettet korrekt.
  Jeg lader den nye bank om skiftet og husker at gemme kontoudskrifter inden, så de ikke går tabt, når den tidligere netbank lukkes ned. Jeg sørger for at lave bankskiftet i starten af en måned, så der er god tid (for den nye bank) til at få BS-aftalerne på plads.
  Og når man får sit nye betalingskort skal man huske at skifte kort, de steder hvor man evt betaler fast via sit kort. For mit vedkommende bl.a. Rejsekort, Mobilbilletter og MobilePay.
  Jeg er netop skiftet tilbage til LSB for at få de 5 % på de første 50.000 kr. (efter at vores realkreditlån i Realkredit DK/Danske Bank er godt i gang). Jeg oplever, at de ikke er så krakilske med kravet om at samle konti hos dem. De kræver ikke at man flytter allerede optagne lån, og jeg behøvede heller ikke flytte min og min mands fælles maddkonto eller børneopsparinger.
  Netbanken er ikke lige så lækker som i Danske Bank og det er mere besværligt at overføre til eksterne konti i Danske Bank, så jeg mister lidt brugervenlighed ved ikke at have det samlet. Men det opvejes klart af de gode renter.

  1. Hej Rikke,

   Interessant sådan at shoppe imellem banker mere regelmæssigt. Der er da sikkert en del at spare/opnå på den måde. Det er en sjov tanke, så tak for at dele den.
   Jeg oplever også, at netbanken ikke er lige så god som hos Danske Bank, men det havde jeg heller ikke regnet med. Danske Banks it-løsninger er virkelig gode og gennemarbejdede.

   /Sune

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.