Kursus i simpel investering

Jeg har i noget tid arbejdet med at omsætte simpel investering fra bog til online-kursus. Kurset er nu live.

Så er det her, online-kurset i simpel investering. Jeg har glædet mig meget til at kunne præsentere det og som jeg antydede i min sidste måneden der gik, så var der allerede forudbestillinger på kurset. Det er jeg selvfølgelig både glad for og stolt over.

Simpel investering

Investering gjort så simpelt, at alle kan gøre-det-selv i stedet for at betale andre i dyre domme for at gøre-det-for-dem. Du vil lære at følge og forstå opskriften på simpel investering.

Pris: 499,95 kr

Om simpel investering

Jeg begyndte at investere i starten af 2015 og i løbet af de følgende år prøvede jeg at handle det meste på børsen såsom aktier, fonde og endda gearede certifikater i guld. Samtidig læste jeg alt jeg kunne komme i nærheden af og stille og roligt fik jeg sammensat en strategi baseret mere på videnskab end mavefornemmelser. Ud røg handlerne og spekulationen og ind kom de passive fonde med en blanding af aktier og obligationer til at matche min risikoprofil.

Det formulerede jeg i en række blogindlæg om investering for begyndere, som blev startskuddet til bogen simpel investering, der udkom første gang i 2018. Her var mine tanker om, hvordan man kan sammensætte en simpel investeringsportefølje bygget på et solidt empirisk og videnskabeligt grundlag formuleret.

I 2019 udkom så 2. udgave af simpel investering, hvor jeg skar endnu mere ind til benet, simplificerede konceptet yderligere og simpel investering stod skarpere end nogensinde. Jeg satte den vejledende pris for en paperback udgave til 99,95 kr. så alle kan være med. Jeg bestemmer ikke, hvad boghandlerne i sidste ende tager for den. Den digitale e-bogs udgave kan fås helt ned til 6 €, så det gælder virkelig, at alle kan være med. Det har også hele tiden være en del af min plan.

Nu viser kalenderen 2020 og det er blevet tid til næste del af simpel investering, som denne gang er et online-kursus. Det er ikke alle, der tager en bog i hånden, læser den og efterfølgende bare kaster sig ud i at investere. Der har været og er efterspørgsel efter materiale i en anden form. Derfor har jeg nu lavet simpel investering som et online-kursus, der mest af alt består af en række videoer, hvor jeg gennemgår indholdet på en anden måde. Som kursist lærer du at forstå og følge opskriften på simpel investering.

Jeg har set en del af mine “konkurrenter” lave online-kurser til ret høje priser og undret mig over, at der var et marked for så dyre produkter, men det må der jo være. Jeg har valgt at udbyde kurset langt billigere end alle andre gør af flere grunde. Først og fremmest har min intention helt fra starten været, at konceptet simpel investering skal være for alle og derfor skal prisen også være i et leje, hvor alle kan være med. Det gælder bøgerne såvel som kurset. Derudover håber jeg selvfølgelig, at med den store forskel i pris, så vil flest vælge mit kursus. Danskerne kan godt lide at spare penge. Sidst og faktisk vigtigst, så synes jeg, at det er en fair pris for produktet. Jeg har brugt mange timer på at forme selve simpel investering som koncept og også mange timer på at omsætte det til video. 499,95 kr. synes jeg er en fair pris for et produkt der oven i købet løbende kan opdateres.

Kurset er for dig, hvis:

  • Du er nybegynder
  • Du ønsker en simpel investering, så du kan bruge tiden på noget andet
  • Du gerne vil investere på et videnskabeligt empirisk grundlag

Tjek kurset ud og del meget gerne, hvis du kender nogen der kunne have glæde af at lære at investere simpelt.

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.