NORD investments Frinans

NORD.investments

NORD investments var den første af de nye investeringsrobotter og det er den eneste uvildige danske investeringsrobot.

NORD.investments er en investeringsrobot, der automatiserer din investering. Du besvarer en række spørgsmål, der giver dig en risikoprofil. På baggrund af den bliver du anbefalet en pulje af fonde at investere i. NORD.investments er billigere end banken og bygger på passiv investering, hvilket over tid giver dig et større afkast. Er du ikke tryg ved at investere selv? Ønsker du, at andre gør-det-for-dig? Så er svaret NORD.investments.

Alle links til NORD.investments i dette indlæg er reklamelinks. Bruger du linket til at lave en gratis investeringsplan, tjener jeg en smule på det. Jeg skal ligeledes gøre opmærksom på, at jeg er ansat hos NORD.investments.

Det er ikke alle, der er interesserede i at gøre-det-selv a la simpel investering. Nogle er mere interesserede i at bruge deres tid og energi på andet og er du en af dem, så leder du efter en andre-gør-det-for-dig-løsning til investering.

🙋‍♂️ Intro

I årtier, måske endda århundreder, har bankerne drevet en forretning på et koncept kaldet formuepleje. Som kunde har du afleveret en portion penge i banken og bedt dem passe og pleje dem.

Har de været dygtige og plejet dem godt, er pengene vokset og blevet til endnu flere penge. Formuepleje har dog i mange henseender været en blackbox, forstået på den måde, at det ikke har været transparent for dig, hvad du egentlig betalte for.

Hvad inkluderede det at have pengene i formuepleje? Hvad var pengene egentlig investeret i? Hvor meget betalte du banken for produktet? Kunne du have fået et bedre produkt andetsteds?

Den form for formuepleje er faktisk ikke lovligt længere, hvilket med al tydelighed viser, at det var en god forretning for banken, men ikke for dig.

I dag må det ikke være en blackbox.

🤖 Hvad er NORD.investments?

NORD.investments er en investeringsrobot. En ny stribe af investeringsprodukter har de senere år set dagens lys i takt med at bankernes formuepleje forsvandt fra hylderne.

Investeringsrobotterne er det gode alternativ til bankernes lyssky formuepleje.

NORD.investments er en alt-i-en-løsning og dermed at betragte som en komplet investeringsløsning.

Inkluderet i prisen er sådan noget som depot, rådgivning, risikostyring, rebalancering, alle omkostninger og selvfølgelig nogle underliggende investeringsfonde. Investeringsfondene er oven i købet passive fonde, så du ved, at NORD.investments har dine bedste interesser for øje.

NORD investments

🦾 Hvordan fungerer NORD investments?

For at komme i gang med din investering, starter du med at lave en gratis investeringsplan.

Investeringsplanen er en måde at afdække din risikotolerance. Dette sikrer, at din investering kommer til at matche netop din risikoprofil.

Investeringsplanen består af en række spørgsmål og mit råd vil være, at du tager dig god tid og svarer så ærligt som muligt.

Når du har lavet en investeringsplan, bliver du anbefalet en af NORD investements porteføljer, baseret på din risikoprofil. Du kan se, hvad investeringen vil bestå af, altså de underliggende fonde. Du er selvfølgelig velkommen til at benytte dig af en anden risikoprofil, hvis du gerne vil skrue lidt på risikoen.

Dernæst er der bare tilbage at overføre pengene til kontoen, du kan se enten i appen eller ved at logge ind fra deres hjemmeside.

Minimumsinvesteringen er 30.000 kr. Men derefter kan du overføre penge løbende og så investeres de, når der minimum er 2.000 kr. at investere for.

NORD.investments er meget billigere end bankernes egne løsninger, men det er naturligvis lidt dyrere end at gøre det selv. Du betaler lidt for, at andre gør det nemt for dig.

Jeg har lavet en video, hvor jeg selv gennemgår en investeringsplan.

👉 Hvem er NORD.investments for?

NORD.investments er løsningen for dig, der ikke ønsker at påtage dig ansvaret for at investere selv. Vil du bare gerne have pengene ud at arbejde, men er du ikke tryg ved at påtage dig ansvaret selv, så er løsningen den rigtige for dig.

Lever du et meget travlt lidt med arbejde og børn og har du ikke muligt for at afsætte tid til at lære at gøre-det-selv, så er NORD.investments et rigtig godt alternativ.

Med NORD.investments er du hurtigt igang og får udnyttet renters rente effekten.

NORD investments

Reklamelink

  • 🤖 NORD.investments – Simpel investeringsrobot
  • 💡 GoSwitch – Spar penge på din elregning
  • 🏡 Kameo – Dansk platform til ejendomsinvestering
  • 💵 Coinbase – Simpel app til Bitcoins. Få 10$ i Bitcoin.
  • 💸 Tax Helper – Få penge tilbage i skat på kun 15 min.
  • 👷‍♂️ Findforsikring – Spar penge på dine forsikringer

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.