Ny side for investering

I stedet for at udgive et indlæg denne uge, har jeg i stedet brugt kræfterne på at lave en underside dedikeret til investering.

Det er tiltænkt en art samling af værktøjer til passiv investering i Danmark. En del faste læsere af denne blog vil derfor nok ikke lære noget nyt, men måske I kan bruge siden til at forklare jeres nærmeste, venner, kæreste, hustru eller mand om investering. Dermed også sagt, at siden henvender sig til nybegyndere eller let-øvede. Interessen for investeringer i Danmark er stigende og siden er mit ydmyge skriftlige bidrag til forståelse af og om passiv investering.


Få en mail hver gang jeg udgiver et nyt indlæg

Nyhedsbrev


Jeg overvejer dog også en mere udpenslet serie af indlæg om investering for nybegyndere. Ofte er den slags guide ikke tilpasset størstedelen af de nyligt interesserede. De lyder typisk cirka sådan her: “Bare køb ETFer der følger index til din aktieportefølje og vær ligeglad med obligationer, kurtage og hjemsøgning af udenlandsk udbytte. I øvrigt er lagerbeskatning ikke så slemt viser Morningstar.” Ved man ikke noget om investering, er der virkelig mange nye ord og begreber i den sætning. Jeg vil gerne prøve at arbejde lidt med at trække det ned på et niveau, hvor alle kan være med. Jeg tænker videre og i mellemtiden er der altså nu denne nye side om investering på frinans.dk.

Tøv ikke med at kommentere, hvad enten det gælder ris, ros eller spørgsmål. Husk, at du også kan følge med på Facebook, Twitter og Instagram, hvor jeg løbende deler links og materiale der er interessant i et frinansperspektiv. Synes du mit arbejde er det værd, vil jeg sætte pris på din støtte på 10er.dk

Er du interesseret i at læse mere, så se arkivet, hvor alle mine tidligere indlæg er at finde.

Må din opsparingsrate være høj og dit afkast gennemsnitligt

/Sune

2 tanker om “Ny side for investering”

 1. Hej Sune,

  Spændende blog du har dig her! Jeg læser alle indlæggene med stor begejstring, og glæder mig til mange flere 🙂

  1. Hej Kasper,

   Tak for de pæne ord. Jeg skal gøre mig umage således, at du også fremover vil læse med begejstring 🙂

   Hav en dejlig dag,

   /Sune

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.