Nyt job – Content Lead hos NORD.investments

Jeg starter i et nyt job til august og det bliver ret vildt.

Der er vist ikke nogen grund til at udsætte spændingen. Måske du har tydet det af billedet til indlægget. Men alligevel.

Drumroll…

Mit nye job er som Content Lead hos NORD.investments.

Crazy.

🎬 YouTube

🏁 Starten på det hele

Jeg foretog min første investering i starten af februar 2015. Sjovt nok er NORD er også opstået samme år, så vi har på sin vis fulgtes ad fra starten.

Jeg begyndte at blogge om investering og økonomisk uafhængighed i midten af 2016 og der er sket meget siden da.

Jeg havde helt ærligt ikke troet, at det ville holde ret længe.

Der er da ikke nogle, der gider at læse om, hvad jeg tænker om investering, økonomisk uafhængighed og bitcoins.

Forkert.

All-time views på bloggen.

843.089

Det er der åbenbart en del, der gerne vil.

Næsten en million visninger. Det lyder ret vildt.

Frinans har haft næsten en million visninger

Jeg får stadig tonsvis af beskeder, mails og hvad den slags hedder på diverse platforme om, hvor meget folk holder af det jeg laver, så jeg må jo have ramt et eller andet rigtigt.

Men helt ærligt har jeg famlet mig lidt frem. Jeg anede ikke, hvad jeg lavede i starten.

Det er blevet til et hav af blogindlæg, artikler om mig og mine tanker om frihed i de fleste større danske aviser, dokumentarfilm, foredrag, aftenshows, en YouTube-kanal og tvivlsomme Instagram posts.

Sidstnævnte vil jeg meget gerne blive bedre til.

På sin vis har jeg øvet mig på at lave content om investering og privatøkonomi i flere år og nu er det så tid til den helt store prøve.

Det næste store eventyr i den henseende.

Job hos NORD investments

🥳 Det nye job

Jeg har arbejdet sammen med NORD.investments i flere år igennem brug af et affiliate link. De sidste 2-3 måneder har jeg så også arbejdet freelance for dem ved at bidrage med blogindlæg.

Jeg står ikke som udgiver, men det kan være, at skrivestilen afslører det lidt.

For et par uger siden ringede Nikolaj, der er Head of Marketing hos NORD og vi snakkede om at skrue endnu mere op for samarbejdet.

Do more Casey Neistat

Som jeg har fortalt et par gange, har jeg nok været lidt presset på den samlede arbejdsmængde de sidste måneder og da Nikolaj spurgte om ikke vi bare skulle snakke om, hvorvidt jeg skulle arbejde for dem fuld tid, vidste jeg godt, hvad jeg ville.

Så jeg sagde ja til et møde og havde mere eller mindre besluttet mig for, at jeg skulle sælge mig selv dér.

Så jeg tog ind til en snak med ham og Anders, der er CEO og i øvrigt både er med i FIREdanmark og udmærket ved, hvad jeg render og laver og så var der ikke rigtig nogen vej tilbage.

Så nu skal jeg prøve noget, jeg aldrig nogensinde havde forestillet mig, da jeg købte domænet frinans.dk og startede en blog tilbage i 2016. Jeg skal lave content sådan helt og aldeles i professionelt regi.

Det er jo vanvittigt.

Og spændende.

Og måske også lidt skræmmende.

Jeg er før blevet spurgt om min chef ved, hvad jeg laver ved siden af og om jeg er ærlig om det. Det har jeg hele tiden været og det har ikke ændret sig. Det første vi snakkede om, da jeg mødtes med dem, var økonomisk uafhængighed og min mission.

Helt præcist, hvad jobbet kommer til at indebære kan jeg ikke sige. Dels fordi det ikke ligger helt fast, dels fordi jeg har mange tanker og idéer og selvfølgelig også fordi, at det fungerer bedst med et lille element af overraskelse.

Nå ja og så skal mine kollegaer selvfølgelig også have lidt indflydelse.

Men der kommer masser af content om investering!

Nyt job mere content

Jeg stopper ikke med Frinans, men jeg kan heller ikke helt afvise, at jeg måske bliver nødt til at skrue lidt ned for blusset. Det er simpelthen umuligt for mig at vide på forhånd.

Jeg har på fornemmelsen, at det her er en mulighed, jeg ikke får igen og det er en kæmpe chance for at komme til at lave det, jeg synes er det sjoveste og mest spændende jeg kan beskæftige mig med, hver dag.

Jeg kan komme til at øve mig på mit håndværk her i en helt uhørt grad.

Jeg vil det så gerne, at jeg faktisk også er gået en smule ned i løn og især samlet indtjening, når vi tænker på både løn og freelancearbejde tilsammen.

Men tempoet er nok også skruet lidt højt op, som det er nu.

Jeg glæder mig vildt meget til at starte og til at være en del af en ung virksomhed med fuld fart på som vil ind og udfordre bankerne og den dyre, ineffektive og aktive investeringsstrategi de står for.

Jeg skal ikke lægge skjul på, at en meget stor del af min motivation er tage kunder fra dem.

Jeg glæder mig til, at min hverdag skal handle om investering og penge fra morgen til aften.

Det er jo et rent slaraffenland for sådan en som mig.

💰 NORD.investments

NORD.investments er en investeringsrobot og den eneste uafhængige på det danske marked.

Jeg har i flere år prædiket, at der grundlæggende findes to måder at investere på:

 • Gør-det-selv
 • Gør-det-for-dig

At klare det selv kan ske med simpel investering, men det er ikke for alle og derfor har jeg også samarbejdet med NORD.investments.

NORD.investments hører til kategori nummer 2 og for mig at se, har det marked været totalt blottet for nytænkning i mange år, indtil de her investeringsrobotter gjorde deres indtog.

Den del har vi kun set begyndelsen på.

Bankerne investerer aktivt, dyrt og deres produkter er ikke til at forstå.

Det forklarer meget godt, hvorfor NORD.investments stormer frem og har nogle ekstremt tilfredse kunder.

At gøre tingene selv er godt, men det er ikke for alle. Med tanke på alle de henvendelser jeg får, med folk der ønsker rådgivning og egentlig ikke er trygge ved at stå for investeringen selv, så er der et meget stort potentielt marked for børsrobotterne i Danmark.

NORD.investments bygger på en passiv investeringsstrategi, er billig og er en samlet investeringsløsning i en lækker og nem indpakning.

Det vil jeg gerne være med til at udbrede endnu mere.

Jeg har selv investeret 30.000 kr. igennem NORD, da jeg synes, det giver mening at have hånden på kogepladen, når jeg nu skal beskæftige mig endnu mere med løsningen.

Så hvis du gerne vil i gang med investering og det ikke passer dig at skulle gøre det hele selv, så ses vi hos NORD.investments.

Reklame

4 kommentarer til “Nyt job – Content Lead hos NORD.investments”

 1. Tillykke med det nye job.

  Så håber jeg det næste blogindlæg om din pension viser et noget bedre produkt 🙂

  1. Tak Jesper!

   Ja, det håber jeg så sandelig også. Pension kommer til at fylde mindre, fordi jeg havde en ret stor indbetaling fra arbejdet tidligere, men nu kan jeg måske rykke noget af den et sted hen, hvor jeg selv investerer det.

   /Sune

 2. Tillykke!
  Må være en stor dag for én med dit politiske ståsted,ikke mere at være forsørget af det offentlige.

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.