Oplæg om frinans og investering hos Deloitte

På mandag tager jeg en tur til København og skal fortælle om frinans samt give mit syn på investering hos Deloitte. Dagens indlæg handler derfor om dette.

TLDR: Link til Investeringsoplæg hos Deloitte

Investeringsarrangement hos Deloitte

Dagens indlæg bliver lidt tyndt på den skriftlige del, da energien bliver brugt på at forberede et godt oplæg i stedet. Jeg blev for noget tid siden kontaktet af en fra Deloittes konsulentafdeling, som har fulgt med her på bloggen. Hos Deloitte har de en investeringsklub og de synes det kunne være interessant at få mig på besøg, dels i forhold til selve frinansprojektet og dels i forhold til investeringer, hvor jeg er kommet lidt omkring efterhånden. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, så nu skal frinans på tur igen. Jeg håber på, at dette ikke bliver en enkeltstående begivenhed, men at jeg kan begynde på at komme lidt ud og fortælle om mit projekt eller lave nogle intro-til-investering arrangementer.


Reklame

Jeg bruger Nordnet til at bygge min frihedsportefølje.

Brickshare er en dansk fremadstormende platform for ejendomsinvestering.

Fremtidens bank er digital, fremtidens bank er Lunar.


Selve oplægget

Mit oplæg er delt op i to helt overordnede dele. Del 1 handler om frinans og del 2 om investering. Frinansdelen går på mine tanker og bevæggrunde for at spare alle de mange penge op jeg gør og del 2, hvordan jeg så har valgt at placere dem. Da oplægget foregår hos en investeringsklub tillader jeg mig at gå ud fra, at jeg ikke behøver at starte helt ved begyndelsen når det handler om investering. Det handler derfor ikke om, hvad en aktie eller obligation er, men hvad min strategi er og hvordan jeg eksekverer den. Jeg kommer også ind på mine andre investeringer og hvad jeg har i kikkerten for fremtiden samt giver mit bud på, hvordan min portefølje kommer til at se ud i den “tidlige pensionsfase”.

Jeg har med vilje forberedt mig på, at der kan være rigtig mange spørgsmål, men det skulle der også gerne være plads til med 2 timer afsat. Jeg holder derfor ikke oplæg i 2 timer og er der ingen spørgsmål, ja så er vi færdige før tid.

Alt i alt glæder jeg mig rigtig meget til at skulle stå på de skrå brædder og jeg håber tilhørerne går lidt til mig og ikke bare tager alt, hvad jeg siger for gode varer. Jeg kan godt lide at blive udfordret, når jeg står der til skue og skal tænke lidt hurtigt.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.