Penge med per – aktiv eller passiv investor

Dagens indlæg er en anbefaling til en podcastepisode om passiv investering.

Som jeg har skrevet flere steder, blandt andet under oversigten over services jeg bruger, så er jeg ret glad for sparinvests indexprodukter. Jeg har af flere omgange skrevet til sparinvest med diverse spørgsmål og hver gang fået et udførligt og fyldestgørende svar fra Mette Harbo Bossow, som er ”Director of indexed investments” hos Sparinvest. Hun har for nyligt været på besøg hos Per Hansen fra Nordnet til en snak om indeksinvestering. Det er blevet til en podcastepisode i serien #pengemedper, som du kan høre her. Jeg kan varmt anbefale denne episode, hvis man er interesseret i indeksinvestering.


Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.