Investeringstools

Toolbox

På denne side kan du finde gode tools til din vej mod økonomisk uafhængighed eller bare en god service til at spare nogle penge.

De fleste links på siden er reklamelinks i form af affiliatelinks.

📈 Investering

 • 🤖 NORD.investments – Simpel investeringsrobot
 • 💵 Coinbase – Simpel app til Bitcoins. Få 10$ i Bitcoin.
 • 🏡 Kameo – Dansk platform til ejendomsinvestering via crowdlending

NORD.investments er en investeringsrobot til private, pension og virksomhed. Det er en investeringsløsning til dem, der ikke ønsker at stå for investeringen selv. Det er nemt, hurtigt og automatisk. Få en gratis investeringsplan i dag.

Coinbase er det ultimativt nemmeste sted at komme igang med en investering i Bitcoin. Du kan købe, opbevare og betale med bitcoins ved brug af én app.

Kameo er en meget populær dansk platform til ejendomsinvestering igennem crowdlending. Men du skal være hurtig, lånene bliver revet væk. Det er nemt, hurtigt at komme igang og så har du sikkerheden i, at de opererer i Danmark og under dansk lovgivning.

💰 Spar penge

 • 💵 Spiir – Giver dig automatisk overblik over dine penge
 • 💡 GoSwitch – Spar penge på din elregning
 • 👷‍♂️ Findforsikring – Spar penge på dine forsikringer
 • 💸 Tax Helper – Få penge tilbage i skat på kun 15 min.
 • 🚀 Lunar – Moderne og billig digital bank
 • 🏦 Mybanker – Find en bank der passer til dig
 • 👷‍♂️ Findforsikring – Spar penge på dine forsikringer
 • 👨‍⚖️ Legal Desk – Gør jura nemmere
 • 📱 Greentel – Billigt og simpelt mobilabonnement
 • 🏎 Fastspeed – Billigt og hurtigt internet

Spiir er en gratis app, der giver dig automatisk overblik over din økonomi og hjælper dig med at spare penge. Tilføj dine konti, og Spiir klarer resten. Appen kategoriserer automatisk alt for dig. Fra gamle poster til nye udgifter, Spiir giver dig ét samlet overblik, så du kan få mere ud af dine penge.

GoSwitch scanner konstant markedet for billigt el og skifter din leverandør ud for dig, når der er penge at spare igennem introtilbud og lignende. Du sparer penge uden at røre en finger. Vores yndlingssport.

Findforsikring er en service ligesom mybanker, bare med det formål, at du kan få tilbud på billigere forsikringer. Vælg dine ønske forsikringer, modtage 3 tilbud og vælg det billigste/bedste. Lad forsikringsselskaberne slås om dig som kunde i stedet for omvendt.

Tax Helper hjælper dig med at få penge tilbage i skat baseret på nogle af de mange fradrag vi kan gøre brug af i Danmark. Du betaler kun, hvis de kan hjælpe dig med at få penge tilbage, så det er en total nobrainer.

Lunar kaprer kunder i raketfart i disse år og det er ikke så underligt. Det er en bank, der er bygget til den digitale tidsalder. Der er ingen underlige gebyrer og priserne er simple og til at forstå. Når de andre banker indfører negative renter, går de imod strømmen og indfører positive renter.

Mybanker er en stor og meget professionel sammenligningstjeneste. Brug Mybanker, hvis du er utilfreds med din bank, bare er nysgerrig på, hvad andre banker kan tilbyde dig eller du står overfor at købe/sælge dit hus. Tjenesten gør, at bankerne kommer til dig med et tilbud, som du så kan vælge at gøre brug af eller ej. Specielt værd at overveje, hvis du har et stort engagement i banken i form af lån og andet.

Legal Desks automatiske formularer er udarbejdet af advokater og sætter dig i stand til nemt og billigt at lave dine egne juridiske dokumenter. Få dine dokumenter på under 15 minutter!

Greentel er et fremadstormende dansk mobilselskab med gode priser, en god moral og en grøn dagsorden. Deres profil tiltaler rigtig mange mennesker og det er nok en af hemmelighederne bag deres succes.

Fastspeed er hurtigt internet til en billig pris. Med hjemmearbejde, streaming og mange brugere på samme tid er det vigtigt med en god internetforbindelse. Det søger Fastspeed for. Fastspeed er et af de her no-nonsense type services, der vinder på et simpelt, enkelt og godt produkt i stedet for et utal af abonnementstyper.

Tjommi er en ret sjov tjeneste, jeg for nyligt har fået øjnene op for. Vidste du, at du kan få penge tilbage, hvis prisen falder efter dit køb? Tjommi hjælper dig med at få denne forskel tilbage. Automatisk! Jeg har ikke selv prøvet tjenesten endnu, men det lyder umiddelbart meget smart!

⏳ Spar tid

HelloFresh er Danmarks lækre nye måltidskasse, som tager fleksibilitet til helt nye højder. Hvis du ønsker mere tid i hverdagen til det der betyder noget og flere gode måltider i hverdagen, så start madeventyret her. 

👍 Godt for dig
👍 Bedre for planeten
👍 Bedst for din pengepung

🧮 Lommeregnere