Toolbox

På denne side kan du finde gode tools til din vej mod økonomisk uafhængighed eller bare en god service til at spare nogle penge.

Alle links på siden er reklamelinks i form af affiliatelinks, pånær links til lommeregnere.

📈 Investering

 • 🤖 NORD.investments – Simpel investeringsrobot
 • 💵 Coinbase – Simpel app til Bitcoins. Få 10$ i Bitcoin.
 • 🏡 Kameo – Dansk platform til ejendomsinvestering via crowdlending
 • 💶 Mintos – Platform til investering via crowdlending

NORD.investments er en investeringsrobot til private, pension og virksomhed. Det er en investeringsløsning til dem, der ikke ønsker at stå for investeringen selv. Det er nemt, hurtigt og automatisk. Få en gratis investeringsplan i dag.

Coinbase er det ultimativt nemmeste sted at komme igang med en investering i Bitcoin. Du kan købe, opbevare og betale med bitcoins ved brug af én app.

Kameo er en meget populær dansk platform til ejendomsinvestering igennem crowdlending. Men du skal være hurtig, lånene bliver revet væk. Det er nemt, hurtigt at komme igang og så har du sikkerheden i, at de opererer i Danmark og under dansk lovgivning.

Mintos er en af de helt store spillere på den europæiske scene for crowdlending. De gør det utroligt nemt at udlåne dine penge for til gengæld at modtage renter. Det er et svært marked at anskue i forhold til risiko, men med de høje afkast må vi forvente at risikoen er højere end med aktier.

💰 Spar penge

 • 💸 Tax Helper – Få penge tilbage i skat på kun 15 min.
 • 💡 GoSwitch – Spar penge på din elregning
 • 🏦 Mybanker – Find en bank der passer til dig
 • 👷‍♂️ Findforsikring – Spar penge på dine forsikringer
 • 📱 Greentel – Billigt og simpelt mobilabonnement
 • 🏎 Fastspeed – Billigt og hurtigt internet
 • 🚀 Lunar – Moderne og billig digital bank

Tax Helper hjælper dig med at få penge tilbage i skat baseret på nogle af de mange fradrag vi kan gøre brug af i Danmark. Du betaler kun, hvis de kan hjælpe dig med at få penge tilbage, så det er en total nobrainer.

GoSwitch scanner konstant markedet for billigt el og skifter din leverandør ud for dig, når der er penge at spare igennem introtilbud og lignende. Du sparer penge uden at røre en finger. Vores yndlingssport.

Mybanker er en stor og meget professionel sammenligningstjeneste. Brug Mybanker, hvis du er utilfreds med din bank, bare er nysgerrig på, hvad andre banker kan tilbyde dig eller du står overfor at købe/sælge dit hus. Tjenesten gør, at bankerne kommer til dig med et tilbud, som du så kan vælge at gøre brug af eller ej. Specielt værd at overveje, hvis du har et stort engagement i banken i form af lån og andet.

Findforsikring er en service ligesom mybanker, bare med det formål, at du kan få tilbud på billigere forsikringer. Vælg dine ønske forsikringer, modtage 3 tilbud og vælg det billigste/bedste. Lad forsikringsselskaberne slås om dig som kunde i stedet for omvendt.

Greentel er et fremadstormende dansk mobilselskab med gode priser, en god moral og en grøn dagsorden. Deres profil tiltaler rigtig mange mennesker og det er nok en af hemmelighederne bag deres succes.

Fastspeed er hurtigt internet til en billig pris. Med hjemmearbejde, streaming og mange brugere på samme tid er det vigtigt med en god internetforbindelse. Det søger Fastspeed for. Fastspeed er et af de her no-nonsense type services, der vinder på et simpelt, enkelt og godt produkt i stedet for et utal af abonnementstyper.

Lunar kaprer kunder i raketfart i disse år og det er ikke så underligt. Det er en bank, der er bygget til den digitale tidsalder. Der er ingen underlige gebyrer og priserne er simple og til at forstå. Når de andre banker indfører negative renter, går de imod strømmen og indfører positive renter.

⏳ Spar tid

HelloFresh er Danmarks lækre nye måltidskasse, som tager fleksibilitet til helt nye højder. Hvis du ønsker mere tid i hverdagen til det der betyder noget og flere gode måltider i hverdagen, så start madeventyret her. 

👍 Godt for dig
👍 Bedre for planeten
👍 Bedst for din pengepung

🧮 Lommeregnere