Foredrag

Synes du mine tanker om økonomisk frihed er spændende eller ønsker du at komme igang med at investere? Så book mig til et foredrag. Jeg tilpasser naturligvis materialet til konteksten og tilhørerne. Jeg tilbyder foredrag under to grundlæggende overskrifter:

  • Økonomisk uafhængighed
  • Simpel investering

Økonomisk uafhængighed

Hvad er økonomisk uafhængighed og hvordan har jeg tænkt mig at opnå det? Det vil være omdrejningspunktet for et foredrag om emnet. Jeg har efterhånden været igang med mit projekt i nogle år og har skrevet mangt og meget herom. Det er der mange der er interesserede i og ivrigt følger, men det er selvfølgelig noget andet at høre historien live og med mulighed for at stille spørgsmål.

Jeg kan garantere, at det bliver interessant, hvad enten tilhørerne ønsker at gå hele vejen eller blot lade sig inspirere til at se deres eget liv efter i sømmene.

Simpel investering

Gælder både nybegyndere og øvede.

Jeg har efterhånden investeret i nogle år og har fra starten arbejdet ud fra mantraet om at ville investere simpelt. Det er der flere grunde til, bl.a., at investering ikke bør eller behøver at være svært og tidskrævende og at en simpel tilgang til investering understøttes som bedste strategi af videnskaben og litteraturen på området. Over tid har jeg arbejdet på at koge alt den viden jeg har skrabet sammen ned til en simpel investeringsstrategi, der kan tilpasses alle og som ikke kræver meget tid.

Det er tilmed blevet til en bog om emnet, se webshoppen.

Referencer

“Vi har haft Sune på besøg i vores investeringsklub hos Deloitte. Sune har valgt at indrette sit liv anderledes fra normen for at opnå mere frihed igennem økonomisk uafhængighed. Om man ønsker det samme eller ej, er det inspirerende at høre om. I forhold til investering har Sune en simpel, enkel og effektiv opskrift som alle kan følge, hvad enten man er garvet investor eller aldrig har ejet en aktie.” Christian Charity, Deloitte