Simpel investering

“Simplicity is the ultimate sophistication.”

Leonardo Da Vinci

Kursus

Med Simpel investering som kursus tager jeg dig i hånden og igennem en række videoer lærer du, hvordan du kan investere helt simpelt. Alle kan være med.

Tilbud resten i marts måned 249.95 kr.

Bog

Kan du bedst lide følelsen af at sidde med en fysisk bog, så findes Simpel investering i sin oprindelige form som en paperback udgave.

e-bog

Er du mere til at læse bøger på din tablet eller smartphone, så findes Simpel investering også som e-bog i formaterne pdf og epub.

Om kurset

Anmeldelser

“Virkelig god bog, hvis man gerne vil begynde at investere, men ikke har hverken tid eller lyst til at sætte sig ind i en masse viden og konstant holde øje med markedet.  Styrken ved denne bog er, at du netop lærer hvordan du kan investerer på en simpel måde, uden at skulle bruge mange timer hver dag for at tjene på dine aktier. I stedet kan du bruge din tid på andre mere spændende ting, alt i mens dine penge står og bliver mere værd. Bogen fungerer derudover som et fint værktøj til, hvilke overvejelser man skal gøre sig inden man går i gang med at investere, så jeg følte mig i hvert fald godt klædt på i forhold til opsparing, risiko og omkostningerne.” Karen

Investeringsløsninger

Reklamelinks

NORD.investments

NORD.investments* er en alt-i-en-investeringsløsning, en investeringsrobot. Det er for dig, der ikke vil sætte dig ind i noget som helst vedrørende investering og gerne vil overlade det til andre.

Brickshare

Brickshare* er en dansk fremadstormende platform for ejendomsinvestering. De gør det nemt, at investere i ejendom, som i dansk sammenhæng har præsteret flotte investeringsresultater igennem mange år.

Mintos

Mintos* er en af de største og den måske mest seriøse platform blandt de mange nye crowdlending muligheder. De gør det nemt at få adgang til det lukrative lånemarked som investor.

Mine investeringer

Reklamelinks

Jeg bruger Nordnet til at bygge min portefølje, som du altid kan følge og se på Shareville.