Hvad gør du, når økonomien ikke hænger sammen?

Hvad gør du, når økonomien ikke hænger sammen Frinans

For mange danskere, rammer man en periode i ens liv, hvor alting ikke hænger helt sammen økonomisk. Det kan der være flere årsager til. Det kan være man bliver fyret, man bliver skilt eller noget helt tredje. Det er der ingen skam i, og derfor findes der også services til at hjælpe dig i disse situationer.

Reklame: Indlægget er skrevet og sponseret af monni.dk

Hvad stiller man op?

Selv når økonomien ikke er, hvad den har været, så løber regningerne altså ingen steder. Det er de fleste også med på, bliver et problem på et tidspunkt. Ikke alle har mulighed for at få økonomisk støtte fra familie eller venner. Og når man får økonomisk støtte den vej igennem, sker det uden retningslinjer, hvilket kan skabe konflikter man ikke ønsker. Det kan i hvert fald altid anbefales at låne penge under ordnede forhold, hvis du når til den konklusion, at det er en nødvendighed.

Du er måske også klar over, at det kun er den bestemte periode, hvor problemet står på. Så du er sikker på, at du er i stand til at indfri dit lån over den kommende tid.

Men under alle omstændigheder, bør du forsøge at efterleve en række sparetips du finder relevante. Så gør du i det mindste selv den største indsats for at stabilisere din økonomi. Det kan f.eks. være at du ryger, og så bør du om ikke andet skære ned på smøgerne, hvis det ikke kan lade sig gøre at stoppe helt.

Hvem skal man gå til?

Du har nu to muligheder. At låne penge i banken, eller låne online. Hvad er forskellen?

Forskellen er ret simpel: Online lån kan give dig penge hurtigere, men er oftest dyrere for dig i rente end i banken. Omvendt så er banken meget langsommelig og krævende i forhold til dokumentation, men du får også en lavere rente, da de sikrer sig grundigere, hvorvidt du betaler pengene tilbage igen.

Så det kommer mest af alt ned til, hvor hurtigt du skal bruge pengene, og hvor stort et behov du har for dem.

Mange har den fordom om lån online, at renterne er skyhøje lige meget hvad. Det er sandt nok, at disse lån findes, men der findes også online lån som er medgørlige, selvom de stadig koster lidt mere end hos banken i sidste ende.

Sammenlign online lån

Står du med beslutningen om at låne penge online, så bør du til hver en tid sammenligne dine muligheder. På den måde slipper du for de helt vanvittige lån. Det er noget af en jungle, hvad man skal vælge, så sammenligning kan spare dig for mange penge på sigt.

Monni.dk’s låneoversigt er en sammenligningstjeneste, hvor du hurtigt kan gennemskue lånemarkedet. Her finder du også gode sparetips, en låneberegner og et budgetskema, så du får de bedste muligheder for at styre din økonomi før, under og efter du låner penge.

På oversigten får du præsenteret alle kravene for at låne, og de vigtigste nøgletal, så du ikke misser det med småt. Monni er en tredjepartsvirksomhed, hvilket betyder at der ikke sættes nogle udbydere over andre, men missionen helt simpelt er at give brugerne den bedste løsning for lån.