Måneden der gik juli 2016

Jeg lavede min første investering i starten af 2015, koncentrerede mig om mit speciale resten af foråret og sommeren, begyndte så småt at investere yderligere i efteråret 2015 og satte så mere system i mine investeringer fra 2016.

Jeg har brugt og bruger meget tid på at sætte mig ind i det at investere og forsøger mig med en blanding af aktiv og passiv investeringsstrategi. Den aktive del er mest fordi det interesserer mig og jeg synes det er spændende. Jeg tror egentlig det havde givet mest økonomisk mening for mig kun at benytte passiv investeringsstrategi. Dette vil jeg ganske givet skrive mere om senere.
jeg vil forsøge, at skrive et kort indlæg for hver måned, hvor jeg opsummerer, hvordan måneden er gået. Indtil videre kan jeg afsløre, hvordan allokeringen i min portefølje pt. ser ud:

oversigt-midt-juli_orig

Reklame

🤑 NORD.investments – Gratis investeringsplan

⚡️ Elbot – Billig el, brug koden frinans25pct og få 25% rabat

🤕 Undo – Billig forsikring

🏡 Kameo – Invester i lån til ejendomsprojekter og virksomheder i vækst

💵 Firi – Køb krypto sikkert og nemt

📖 BookBeat – Nyd over 700.000 e-bøger & lydbøger, prøv gratis

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.