Måneden der gik august 2016

Læs med her om hvordan min investeringsportefølje har udviklet sig i august.

Her i august har jeg sat penge i en ny indeksforening, USA Growth. Det er en forening med fokus på amerikanske vækstaktier og tilføjer porteføljen mere risici og mere potentiale. I min største position i porteføljen, de globale lav-volatilitetsaktier, får jeg ikke meget eksponering mod vækst i USA. Det vil jeg gerne have, da jeg tror USA også fremadrettet er et sted med stor risikovillighed. Porteføljen ser pr. 29.08.2016 således ud:

2016-08-29_13-00-20

Thin Film Electronics fylder meget for en enkelaktie, men jeg har svært ved at skille mig af med nogle af dem, da jeg tror så meget på virksomheden. Når de op i nærheden af deres sidste top, kan det godt være, at jeg sælger lidt ud af dem. Er der nogen der er interesseret i at læse mere om dem, kan det gøres her: http://thinfilm.no/. Kort fortalt, er det en virksomhed der beskæftiger sig med NFC(Near Field Communication) teknologi og potentialet heri er meget stort.

Yderligere har jeg købt bitcoins for ca. 1000 kr. Jeg vil ikke gå i dybden med bitcoins her og nu, det må blive nogle særskilte indlæg senere.

Alt i alt ser min networth sådan ud:

Investeringsportefølje: 129.000

Indskud til lejlighed: 12.000

Opsparing: 8.000

Gæld: -33.000

Samlet networth: 117.000

Min opsparingsrate denne måned var 68%.


Reklame

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.