Måneden der gik maj 2017

Læs med og bliv klogere på, hvordan min maj måned er gået i forhold til frinanserne.

Beholdning

Beholdningen ligner sig selv og tager sig således ud:

Meget stor del globale aktier, nogle obligationer, dem regner jeg med skal op og fylde ca. 20%, en ekstra lille eksponering mod Danmark, Thinfilm som jeg håber og tror på bliver en raket rent børsmæssigt og min evige hovedpine og dårlige samvittighed Hugo Games. Som jeg tidligere har skrevet, så påtænker jeg at sælge Hugo Games i slutningen af året og dermed trække tabet fra i skat. Det er dog en vigtig lektie for mig at have ejet en sådan aktie, der er faldet så voldsomt i værdi. Det er selvfølgelig nogle dyre lærepenge rent procentmæssigt, jeg har et afkast på -80% i den, men som sagt kan jeg trække tabet fra, så det er da altid noget. Om ikke andet kan det være, at det kan fungere som et eksempel på risici for andre, og det ser jeg da bestemt også som noget positivt. I den forgangne måned betød aktierne i Hugo Games, at jeg kunne skrive et indlæg om emissioner og det synes jeg var fint at få stiftet bekendtskab med her på bloggen.

Udvikling

April måned var et lille plus for min portefølje, alt imens Danmark i form af det danske C20CAP indeks stak helt af. Lad os se, hvordan det er gået i maj:

Forskellen imellem min portefølje og C20CAP var mindre i maj måned end i april, men generelt må det siges, at Danmark har fart på. Jeg er dog på ingen måde utilfreds med de +0.67%, det er rigtig fint for én måned.

I starten af maj investerede jeg yderligere 12.000 kr og her d. 31. maj, hvor jeg i øvrigt fyldte 31, var værdien af min portefølje: 219.887 kr. Det går den rigtige vej, men der er da et stykke endnu før jeg bliver millionær.


Reklame

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.