Måneden der gik marts 2017

Årets tredje porteføljeopdatering gældende for marts. Lad os se på, hvordan frinanserne ser ud.

Porteføljen

Der er ikke sket så mange ændringer i selve porteføljen. Pr. d. 31. marts så porteføljen sådan her ud:

Selve udviklingen har været lidt negativ for måneden, som det kan ses her:

Mine to enkeltaktier er faldet temmelig meget den sidste måneds tid. Hugo Games er faldet med 19% og Thin Film Electronics med næsten 12%. Er Hugo Games fortsat i minus mod slutningen af året, kunne jeg godt finde på at sælge dem for at trække tabet fra i skat. Thin Film Electronics tror jeg fortsat meget på og har dem har jeg tænkt mig at holde fast i, fuldstændig imod min strategi om brug af Indeks til investering. Vi får se med tiden, om det er en god beslutning eller ej.

Til næste opdatering, er der en stor chance for at jeg har krydset 200.000, hvilket er et dejligt tal at runde. Jeg er således fortsat godt på vej mod mit mål om at nå en porteføljeværdi på 250.000 i 2017.

Samlet værdi af porteføljen pr. 31.03.2017: 194.066 kr.


Reklame

2 kommentarer til “Måneden der gik marts 2017”

    1. Hej,
      Masser 🙂 Det fik jeg bare ikke skrevet på, fordi jeg rent faktisk fik taget screenshots før pengene blev overført denne gang. Det bliver nok i omegnen af 10.000-12.000 denne måned.

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.