Måneden der gik januar 2017

Årets første porteføljeopdatering. Lad os se på, hvordan frinanserne ser ud.

Porteføljen

Med lidt friske forsyninger i form af 5000 kr. overført for februar, jeg nåede ikke at tage et screenshot inden, ser porteføljefordelingen således ud:

Hvis du synes det ser bekendt ud, så har du helt og aldeles ret. Det eneste der er sket de sidste måneder er, at jeg har opkøbt flere globale aktier.Reklame

NORD.investments er den bedste investeringsrobot på markedet. Det er nemt, du er hurtigt i gang og herefter kører alt automatisk. Nu også med pension. Lav din gratis investeringsplan i dag!Ser vi på udviklingen af porteføljen sammenlignet med det danske C20CAP indeks, så har porteføljen ikke udviklet sig lige så godt:

Porteføljen er faktisk ligefrem i et lille minus for den første måned af 2017. Det er ganske enkelt fordi det danske indeks er steget en del og det globale mere eller mindre har ligget stille.

Den samlede værdi af porteføljen ved udgangen af januar 2017: 176.010 kr. Følg med på Facebook, hvor jeg deler en masse gode ting om økonomisk uafhængighed og investering eller tjek min YouTube kanal, hvis du er mere til video. Vil du bare gerne læse mere? Så tjek bloggen eller arkivet.

Nyhedsbrev

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.