Måneden der gik februar 2017

Årets anden porteføljeopdatering gældende for februar. Lad os se på, hvordan frinanserne ser ud.

Porteføljen

Ligesom det var tilfældet for sidste måned, nåede jeg ikke, det var nok bare glemte, at tage et screenshot inden jeg overførte penge for marts. Saldobeløbet, som er på 8000, fremgår derfor også af beholdningen. Det betyder, at pr. d. 01.03.2017 ser porteføljefordelingen således ud:

Som beskrevet i indlægget om DCA(dollar-cost-averaging) samt indlægget om udbytte, ser porteføljen lidt anderledes ud nu. Porteføljen bliver simplere og simplere jo mere jeg lærer om investering. Tanker herom kan måske blive et særskilt indlæg en anden dag. Men sådan her ser min investeringsportefølje ud pt. Den del kontanter der er vil blive investeret med Nordnets månedsopsparing og fordelingen bliver 90% globale aktier og 10% danske aktier.

Som vanlig, vil jeg også vise udviklingen af porteføljen den sidste måned. Det tager sig således ud:

Til trods for udbetalingen af udbytte, så er porteføljen samlet set steget den sidste måned. Udbyttemåneden ser drabelig ud i graf-form med et stort dyk og heldigvis også en modreaktion et par dage senere. Som jeg også beskrev i indlægget om udbytter, så har sådan en korrektion en effekt på mig rent mentalt. Noget kunne tyde på, at jeg bestemt ikke er skruet sammen til at skulle forfølge en levevej som spekulant eller gambler.

Samlet værdi af porteføljen pr. 01.03.2017: 195.969 kr.


Reklame

✔️ Norm Invest – Få en gratis investeringsplan
✔️ YouGov – Tjen penge på at udfylde undersøgelser
✔️ Firi – Køb bitcoins hos Nordens største kryptobørs

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.