Måneden der gik september 2016

Læs med her om hvordan min investeringsportefølje har udviklet sig i september.

September er nu overstået og det betyder, at jeg laver en lille opdatering her. Portfeøljen, som set på Shareville, ser pt. således ud:

September 2016 Frinans

Thin Film Electronics er faldet lidt i september og det samme gør sig gældende for Hugo Games. Jeg burde egentlig nok skille mig af med dem, men jeg tror virkelig meget på Thin Film og Hugo kan snart ikke falde mere, så jeg håber på et godt rebound fra dem. (Det er præcis sådanne argumenter der tæller for at gøre brug af indeks og ikke enkeltaktier).

Derudover er der lidt kontanter på kontoen her fra oktober, som bliver sat i Global minimum indexet. Værdien af porteføljen er pt: 139.600 DKK. Jeg overfører muligvis flere penge til kontoen her i oktober, men det er lidt afhængigt af om jeg køber en ny telefon eller ej. Min nuværende, en iPhone 4s, synger afgjort på sidste vers, så det er muligt, at jeg prioriterer at bruge pengene der i stedet.

Reklame

👉 Norm Invest – Få en gratis investeringsplan
👉 Firi – Køb bitcoins hos Nordens største kryptobørs
👉 TaxHelper+ Undgå en skatteregning til næste år
👉 Nordnet – Automagisk investering med månedsopsparingen
👉 YouGov – Din mening er penge værd
👉 Freedom24 – Stort udvalg af aktier til lave priser

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.