Bitcoin

Bitcoin, og andre krypto-aktiver, tror jeg er kommet for at blive. Da det er sin egen ting, jeg opfatter eksempelvis ikke mit køb af Bitcoin som en investering, så får det også sin egen side her på frinans.dk. På dansk har jeg skrevet indlæggene:

På engelsk har jeg skrevet tre indlæg:

Specifikt om investering i kryptoaktiver har jeg skrevet:


Bitcoin for begyndere

Er Bitcoin sort snak, så start med at besøge Bitcoin Explained:

 

Bitcoin i videoform

Herefter kan du passende bevæge dig videre til Andreas, som henvender sig til alle, både nye som gamle:

 

Og den sjove udgave:


Annonce

Services jeg gør brug af i forhold til Bitcoin og andre krypto-aktiver

 

Wallets

Der findes mange forskellige wallets og jeg har ikke erfaring med dem alle, men jeg har dog prøvet mange forskellige af. Der er specielt tre wallets til til hot storage jeg gerne vil fremhæve og to muligheder for cold storage.

 

Begynder

Coinbase(affiliate link): Coinbase er en af de helt de store spillere når det kommer til Bitcoin og krypto i det hele taget. De tilbyder en wallet både til mobil og browser, hvori man på nuværende tidspunkt kan have tre forskellige crypto aktiver, Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Coinbase er super simpelt at bruge og derfor opfattes det også af mange som det naturlige sted at starte fordi læringskurven ikke er helt så stejl. Coinbase kan bruges til mere end blot opbevaring, da det også er muligt at købe de tre førnævnte krypto aktiver både over web og app. Det gør Coinbase til en alt-i-en løsning. Køber du bitcoins for minimum $100 igennem mit affiliate link, får vi begge en $10 bonus.

 

Let-øvet

Breadwallet: Breadwallet er en super simpel wallet til iOS.

 

Next-level

GreenAddress: Wallet til flere platforme med nogle af de nyeste Bitcoin-teknologier.

 

Andet

Hardware wallets: Der findes også dedikerede hardware wallets såsom Ledger og Trezor. Dem har jeg ingen personlig erfaring med.

Paperwallets: Paper wallets er en simpel måde at opbevare ens private nøgler, og dermed adgangen, til ens krypto herunder bitcoins. Det er også en nem og sjov måde at give eksempelvis bitcoins i gave. Et eksempel på en wallet generator kan ses på walletgenerator.net.

 

Exchanges

Coinbase(affiliate link): Som nævnt ovenover kan du også købe bitcoins og to andre krypto aktiver igennem Coinbase. Køber du bitcoins for minimum $100 igennem mit affiliate link, får vi begge en $10 bonus.

Coinify: Er en stor dansk exchange. De faciliterer også muligheden for at virksomheder kan acceptere Bitcoin som betalingsmiddel.

 

Investering

Iconomi: Er en platform for investering i Digital Asset Arrays, som er at sammenligne med investeringsforeninger eller ETFer. Jeg har skrevet et indlæg om Iconomi, hvis du er nysgerrig.

 

Games

Coinverting(affiliate link): Coinverting er en nem måde at blive introduceret til Bitcoin og hele den her kryptoverden. De laver nogle simple spil til iOS, hvor man kan optjene en lille smule bitcoins. Det er ikke noget man bliver millionær af, men det kan være en fin, og gratis, måde at dyppe tæerne.

 

Mining 

Minergate(affiliate link): Minergate er nem måde at gøre din computer til en miner. Jeg bruger selv Minergate i det små og modtager regelmæssigt krypto herigennem. bruger du mit affiliate link får jeg en lille procentdel af Minergates del af din mining.

 

Cloud-mining

Genesis mining(affiliate link): Genesis mining, og cloud mining generelt, er en måde at mine på uden at bruge ens eget udstyr. Man køber sig til selve mining delen. Jeg investerede et lille beløb tilbage i august 2016 og har modtaget regelmæssige udbetalinger siden. Det skal dog pointeres, at jeg ikke har ramt break even endnu. Brug mit affiliate link eller brug koden: 5ykK3m. Så får du får 3% rabat på dit næste køb

 

Bitcoin ressourcer

 

Blockchain

Vil du gerne lære at forstå selve blockchains bedre, teknologien bag Bitcoin, så prøv siden her: https://anders.com/blockchain/. Det er en imponerende side, når det kommer til formidling af blockchain som teknologi. Der er tilmed mulighed for at lege rundt i et klikbart miljø og dermed interagere med en blockchain. Det burde være obligatorisk undervisning i folkeskolen.

 

Donationer

Skulle du have lyst til at støtte min færd mod økonomisk frihed skal du være hjertelig velkommen. Jeg sætter pris på alt den hjælp jeg kan få. Det kunne også være at du bare synes frinans.dk er en fed side og at du får meget ud af at læse med:

BTC: 1PZrggfGHHUYCdQZZDHzLttQsXxApuP4hZ

ETH: 0xe0119B7CCbB3E0038063069a89390547C3668Cb9

LTC: LatLPtSJxyV5PyTrnYxC94FewLQBshhBUv