Crowdlending Frinans

Crowdlending

Crowdlending er en meget populær investeringsform grundet de høje afkast. Læs med og få et overblik over mulighederne.

Alle links til platforme på siden er reklamelinks.

Hvad er crowdlending

Crowdlending i sig selv er faktisk ret simpelt. Det beskriver en gruppe af investorer, der går sammen om at stille kapital til rådighed for for udlån. “Crowd” kommer af, at man er flere investorer sammen og “lending”, at der tale om lån.

Så langt så godt.

Det kan være smart af flere grunde. For det første betyder det for investoren, at man kan investere for ret små beløb, for man er mange, der går sammen. Således kan man komme igang for beskedne beløb og man kan sprede sin risiko over mange lån. Det er også smart, fordi risikoen spredes på flere investorer.

For det andet er det smart for låntageren, fordi det betyder, at de kan gå uden om banken og få finansieret lån af anden vej. Det kan være, at man befinder sig et sted, hvor der måske ikke er et modent banksystem til at yde lån eller, at man beskæftiger sig med noget, som banken ikke er interesseret i at låne til. Grunden kan være mange.

Crowdlending er et paraply-begreb, der dækker mange forskellige typer af lån såsom huslån, billån eller virksomhedslån. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Mintos

Mintos er den største spiller på markedet, når det kommer til europæiske crowdlending-platforme.

Hos Mintos er der tre grundlæggende måder at investere i lån:

  • Invest & Access,
  • Auto Invest &
  • Manual Investing

For det første er der Invest & Access, som er den simpleste måde, hvor alt er automatiseret og Mintos klarer det hele for dig. Du kan oven i købet investere for danske kroner. Nemmere bliver det ikke.

For det andet har du mulighed for at opsætte en Auto Invest, hvor du kan sætte forskellige parametre for din investering. Herefter investerer Mintos efter din opsætning. Det er også ret nemt.

Til sidst er der mulighed for Manuel Investing, hvor du selv tager fuld kontrol med investeringen. Her bestemmer du selv, hvilke lån du vil investere i. Det er stadig ret simpelt, men det kræver, at du har tiden og lysten til at lave en udvælgelse selv.

Mintos har oven i købet en app, så du kan køre det hele fra mobilen.

Nemt.

Crowdlending Mintos app

Bondora

Bondora er bygget op om tre grundlæggende produkter og måder at investere på:

  • Portfolio Pro,
  • Portfolio Manager &
  • Go & Grow

Det tre måder manifesterer sig på platformen som tre forskellige views, altså tre lag af information og muligheder, man som bruger ser.

Det er ret smart.

Portfolio Pro og Portfolio Manager giver dig mulighed for at opsætte en art auto invest ud fra forskellige parametre for crowdlending.

Det mest interessante produkt hos Bondora er klart Go & Grow, som er så nemt, som det overhovedet kan blive, når det kommer til crowdlending. Sæt penge ind og lad Bondora klare resten.

Crowdlending Bondora

Reklame

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.