Investering i kryptovaluta – skal man tage springet?

Investering i kryptovaluta - skal man tage springet Frinans

Om kryptovaluta som en del af din strategi for økonomisk uafhængighed

Indlægget er en reklame

Du har helt sikkert allerede et par virksomheder eller investeringsfonde i tankerne, når samtalen falder på investering og økonomisk uafhængighed. Men har du også overvejet at investere i kryptovaluta som en anden gren af din investeringsstrategi?

I Danmark har vi generelt en lidt spøjs måde at forholde os til nye teknologier: Først er vi enormt skeptiske og tænker at det er for indviklet at sætte sig dybere ind i emnet. Men så snart så og så mange procent af danskerne benytter sig af det – og det kan være alt fra sociale mediers platforme til solcelleanlæg på taget – så spredes brugen eksplosivt.

Vi er altså gode til at se mulighederne i teknologi, når først brugen er blevet gjort almen. Som investor i bestemte teknologier eller industrier kommer man dog ikke langt med at være tilbageholdende og se tiden an.

Hvad gør kryptovaluta til en interessant investering?

Først og fremmest baserer mange kryptovalutaer sig på en videreudvikling af diverse datasikkerhedsteknologier. Kryptovaluta-giganter som bitcoin og ethereum er en udvikling af blockchain-teknologi, som bl.a. allerede nu bruges til at sikre finansielle transaktioner såvel som sikker overlevering af information indenfor diverse industrielle produktioner. Mindre kendte, men meget lovende kryptovalutaer såsom IoTA, beskæftiger sig med udvikling af sikkerhedsteknologier, der har med Internet of Things-produkter (IoT) at gøre.

Kryptovalutaerne er altså en god investering i fremtidens videnspulje, når det kommer til datasikkerhed og at sørge for at gøre de helt nye blomstrende teknologier er sikre at bruge. IoT-produkter er bestemt kommet for at blive, da de gør hverdagen nemmere, men der er i høj grad brug for at vi proaktivt sørger for et forsvar mod læk af data eller hackning, når det kommer til privatlivet.

Investering i kryptovalutaer, som på den måde støtter borgeres rettigheder og at digitale produkter er sikre at benytte, vil derfor højst sandsynlig være en fordelagtig økonomisk investering. Læs mere om, hvordan du bedst kan investere i IoTA og de andre mindre kendte kryptovalutaer, så er du godt klædt på til at starte som kryptovaluta-investor.

Kommende regulativer giver mere stabile kurser

En anden god nyhed for dig, der kraftigt overvejer at investere i bitcoin, iota eller én af de mange kryptovalutaer, er at der pt udvikles globale regulativer, der kan stabilisere kurserne for kryptovalutaerne. Modsat nationalstaters pengeinstitutter, som regulerer valutaen og sikrer den mod ustabiliteten ved daglige udsving, har kryptovalutaen indtil nu ikke haft regulativer.

De nye regulativer vil såvidt vides ikke gå ud over de mange liberale finansielle grundtanker, som kryptovalutaerne udspringer af, men derimod rette sig mod kursudsving generelt – uanset typen af kryptovaluta. Reguleringerne vil derfor stabilisere markedet en smule og generelt gøre det mere attraktivt at investere. Hvis du overvejer at gå  med på bølgen af de nye kryptovalutaer, er det derfor et godt tidspunkt at gøre idé til virkelighed.

2 kommentarer til “Investering i kryptovaluta – skal man tage springet?”

 1. Hej
  Jeg er måske på vej ud i lidt mere seriøs crypto investering, og så får du lige en række spørgsmål.
  Køber du som en langtids investering?
  Har du stødt på Coinmetro?
  Hvordan forholder du dig til tokens, hvis du har læst på det?
  Er selv lidt interesseret i deres Coinmetro’s ECTF.
  Og er alt crypto relateret stadig beskattet efter realisationsprincippet?

  mvh anthon

  1. Hej Anthon

   Jeg betragter det ikke som investering, men opsparing. Men ja, det er bestemt med en lang tidshorisont.

   Nej, jeg kender ikke coinmetro.

   I forhold til investering og opsparing forholder jeg mig ikke til tokens. Jeg køber kun bitcoins.

   Jeg tør ikke udtale mig endegyldigt om beskatning på det her punkt, men som jeg forstår det, er der tale om realisationsprincippet ja.

   /Sune

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.