Kameo – Invester i lån til ejendomsprojekter

Kameo - Invester i lån til ejendomsprojekter og virksomheder i vækst og opbyg en diversificeret portefølje af lån på tværs af Skandinavien.

Kameo – Invester i lån til ejendomsprojekter og virksomheder i vækst og opbyg en diversificeret portefølje af lån på tværs af Skandinavien.

Crowdlending kan være et særdeles lukrativt supplement til simple investeringer.

Derfor skal vi i dag se nærmere på en ret populær platform til investering i ejendomsprojekter og virksomheder i vækst.

Når det gælder crowdlending, er der tale om alternative investeringer.

Om Kameo.dk

Investering for alle – et nyt og bedre finansmarked

Idéen om lånebaseret crowdfunding stammer oprindeligt fra Storbritannien og kan forklares som den finansielle gren af deleøkonomien. 

Alle burde have mulighed for at investere i den værdiskabelse, som sker på ejendoms- og virksomhedsmarkedet. Til et højt forventet afkast. Derfor har Kameo skabt en platform som gør det muligt – en platform for lånebaseret crowdfunding.  

Via Kameo kan privatpersoner og virksomheder investere direkte i lån til ejendomsprojekter og små virksomheder. Ejendomsudviklere og virksomhederne kan samtidig gennemføre flere projekter eller investere i andre ejendele og tiltag, som giver en større vækst. 

Kameo blev grundlagt tilbage i 2014 og fik i 2016 licens som betalingsvirksomhed fra Finanstilsynet i Danmark. De opererer i både Sverige og Norge gennem filialer. Kameo har kontorer i Stockholm, Oslo og København og ejes af ansatte, bestyrelsen samt en gruppe business angels.

Kameo er primært onlinebaseret og gør brug af nye tekniske løsninger for at effektivisere låneprocesserne. De håber derfor på at kunne reducere afstanden mellem låntager og långiver og på den måde hjælpe investorer med at få et bedre afkast, samtidig med at flere ejendomsudviklere og småvirksomheder får den finansiering de søger.

Enkelt, fair og fleksibelt – med renter, som passer alle. 

Reklame

Norm Invest

Norm Invest gør investering:
👉 Nemt
👉 Billigt
👉 Enkelt

Norm - Nem investering

Konceptet bag Kameo

Lånebaseret crowdfunding – eller crowdlending – gør det muligt for ejendomsudviklere og små virksomheder at få finansiering direkte fra en gruppe (“crowd”) af investorer uden om banken. Privatpersoner og virksomheder får samtidig mulighed for at investere i fx ejendomsprojekter som ellers ikke ville være tilgængelige på det åbne marked.

Kameos crowdlending-platform er et supplement til mere traditionelle finansieringskilder og investeringsalternativer. Kameo giver ejendomsudviklere og virksomheder adgang til en helt ny finansieringskilde samtidig med at dørene åbnes for alle der ønsker at investere – uanset størrelsen på deres opsparing.

Crowdfunding via Kameo

Hvordan foregår crowdfunding via Kameo?

1. Låneansøgning

En ejendomsudvikler eller virksomhed med behov for finansiering udfylder en låneansøgning online. Kameo giver en hurtig tilbagemelding på om de kan godkendes til at låne penge via platformen. Hvis de bliver godkendt, skal de gennem en grundigere analyseproces der er med til at fastsætte rentesatsen og andre vilkår for det endelige lånetilbud.

2. Risikoanalyse

Kameo analyserer låneansøgerens oplysninger, vurderer sikkerhedspakken og indhenter en kreditvurdering fra UC og Bisnode. Dette fører til en samlet risikovurdering som bl.a. afgør renten på lånet.

3. Tegningsperiode

Når ansøgningsprocessen er færdig, og låntager har skrevet under på lånetilbuddet, offentliggøres lånet på platformen. Potentielle långivere kan nu byde på andele i lånet og dermed indgå aftale med låntager. Hvis lånet bliver fuldtegnet, registrerer Kameo sikkerhederne, og lånet udbetales.

4. Tilbagebetaling

Låntager betaler renter månedsvis, kvartalsvis eller halvårligt i overensstemmelse med lånevilkårene. Långiverne modtager dermed løbende afkast der indsættes på deres Kameo-konto hvorfra de enten kan udbetales eller geninvesteres i nye lån. Kameo håndterer alle betalinger mellem låntager og långiver.

  • Se også dine andre muligheder for crowdlending

Sådan kommer du igang med ejendomsinvestering

Det er heldigvis meget let at komme igang med investering via Kameo.

1. Find projekt 🕵️‍♂️
Find et projekt der matcher dit ønskede afkast og risikoprofil på tværs af Skandinavien.

2. Investér 💰
Når du har fundet et projekt du synes om, kan du vælge hvor meget du ønsker at investere, fra 500 kr.

3. Følg med 👀
Kameo opdaterer løbende om de projekter og virksomheder du har valgt at investere i.

4. Se afkast 📈
Afkast og evt. afdrag udbetales hver måned. Du kan følge dit afkast på din konto-side.

Investerer du igennem Kameo? Hvad synes du om det? Skriv en kommentar!

Reklame

👉 Norm Invest – Få en gratis investeringsplan
👉 Firi – Køb bitcoins hos Nordens største kryptobørs
👉 TaxHelper+ Undgå en skatteregning til næste år
👉 Nordnet – Automagisk investering med månedsopsparingen
👉 YouGov – Din mening er penge værd
👉 Freedom24 – Stort udvalg af aktier til lave priser

2 kommentarer til “Kameo – Invester i lån til ejendomsprojekter”

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.