Nordnet

Nordnet er en meget populær børsmægler, der mange gange har vundet prisen som årets børsmægler. Kender du ikke Nordnet? Så læs med og bliv klogere...

Nordnet er en meget populær børsmægler, der mange gange har vundet prisen som årets børsmægler. Kender du ikke Nordnet? Så læs med og bliv klogere…

Indlægget er en reklame for Nordnet.

Jeg bruger selv Nordnet til at lave min frihedsportefølje efter principperne for simpel investering og som led på vejen mod økonomisk uafhængighed.

Hvad er Nordnet

For at købe værdipapirer, hvad enten det er aktier, obligationer eller fonde, skal du have adgang til en børs. Det er nemlig her, at værdipapirerne købes og sælges. For at få adgang til en børs, skal du igennem en børsmægler.

Nordnet er en børsmægler.

Din almindelige bank kan givetvis også fungere som børsmægler og du kan derfor også tilgå en børs derigennem. Er det vigtigste for dig, at hele din økonomi er samlet samme sted, uanset om du så får lov at betale ekstra for det, så er din egen bank måske bedste bud på et sted at bygge din portefølje.

Er du interesseret i noget andet, så er Nordnet måske noget for dig.

Du kan også prøve Nordnet One, hvor alt er samlet i én fond.

Reklame

Norm Invest

Norm Invest gør investering:
👉 Nemt
👉 Billigt
👉 Enkelt

Norm - Nem investering

Nordnet er nemt at bruge

De har tydeligvis gjort meget ud af brugervenligheden, både hvad angår deres platform over web og deres app. Mange dele af finans og investering er fyldt med meget komplicerede ord, der ikke bruges andre steder, men Nordnet formår at pakke det hele sammen på en måde, der gør, at du som bruger er i stand til at navigere relativt simpelt i en til tider kompleks investeringsverden.

Platformen har eksempelvis et rigtig godt værktøj til at filtere investeringsfonde, så du kan finde en fond, der passer til netop dine behov og ønsker.

Sådan køber du en fond på Nordnet

Jeg har lavet en video, så du kan se, hvor nemt det faktisk er at købe aktier på Nordnet.

Nordnets månedsopsparing

En af de mest populære features på Nordnets platform er månedsopsparingen. Det er et værktøj der på en og samme tid, er meget enkelt og meget kraftfuldt. Det er i princippet bare en metode til at automatisere køb i fonde hver måned a la Dollar Cost Average.

Du opsætter månedsopsparingen ved at vælge et fast månedligt beløb, der skal investeres for. Dernæst udvælger du op til fire fonde og så gælder det bare at sørge for, at der er penge på kontoen at købe for. Med månedsopsparingen sparer du kurtagen ved køb og holder derfor omkostningerne nede.

På denne måde er Nordnet:

  • Nemt,
  • Billigt &
  • Effektivt

Du skal ikke undervurdere, hvor stor betydning det kan have at gøre tingene simple på en måde, hvor du ikke hele tiden skal foretage dig alt muligt. At lave en god og simpel opsætning der sørger for, at du investerer disciplineret hver måned efter en klar strategi er virkelig godt og det kan månedsopsparingen hjælpe med.

Bruger du Nordnet og er du glad for det?

Reklame

👉 Norm Invest – Få en gratis investeringsplan
👉 Firi – Køb bitcoins hos Nordens største kryptobørs
👉 TaxHelper+ Undgå en skatteregning til næste år
👉 Nordnet – Automagisk investering med månedsopsparingen
👉 YouGov – Din mening er penge værd
👉 Freedom24 – Stort udvalg af aktier til lave priser

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.