Året der gik 2020

Vejen mod økonomisk uafhængighed er lang og måles i år. Året 2020 er ved at rinde ud, heldigvis tænker nogle, og derfor skal vi traditionen tro kigge tilbage på året-der-gik.

Vejen mod økonomisk uafhængighed er lang og måles i år. Året 2020 er ved at rinde ud, heldigvis tænker nogle, og derfor skal vi traditionen tro kigge tilbage på året-der-gik.

Jeg skriver sådan et året-der-gik indlæg hvert år. I år er selvfølgelig ingen undtagelse. Jagten på økonomisk uafhængighed er stadig i fuld gang og vi skal blive lidt klogere på, hvordan det er gået i 2020.

Tidligere år

Du kan se indlæggene fra tidligere år her:

Året 2020

Hvor i alverden skal jeg dog begynde med dette ganske særlige, men samtidigt også helt absurde år.

Vejen mod økonomisk uafhængighed er i dén grad lang, mærkelig og snørklet.

Det startede ganske fredeligt med pæne stigninger på aktiemarkedet, men så lige pludseligt, gik hele verden amok.

Corona, skovbrænde, me2, black lives matter, mere corona, et vanvittigt præsidentvalg og så en dansk stat der er gået i full blown DDR-mode.

Og så dér midt i det hele blev Katrine og jeg gift.

Midt i mellem restriktioner, nedlukninger og alskens anden dårligdom.

En gift Frinans-mand

På mange måder den smukkeste og lykkeligste dag i mit liv, lige midt i det måske mest groteske og vanvittige år, jeg endnu har oplevet.

Det siger sig selv, at vores bryllup ikke blev, som vi havde troet. Den store fest er udskudt til næste år, men mindre kan også gøre det. Jeg er på ingen måde troende og jeg er faktisk hverken døbt eller konfirmeret, men Katrines drøm var at blive gift i kirken og så skulle vi selvfølgelig det.

Og det er jeg glad for, at vi gjorde. Den halve times tid det tog fra, at jeg stod et par minutter i total stilhed ved alteret og indtil vi gik ud af døren sammen, var fuldstændig magisk.

Jeg er normalt et meget fattet menneske med begge ben placeret solidt på jorden, men dét der kunne jeg ikke holde til. Jeg småtudede lidt fra start til slut, hvilket der er kommet nogle ganske afslørende billeder ud af.

Verdens smukkeste kvinde, og i sandhed min bedre halvdel, træder ind ad døren, på vej til at sige “ja” til at tilbringe resten af hendes liv sammen med mig.

Big boys do cry 😭

Det kommer jeg nok til at høre for fremover.

Men der er lidt forskellige ting, det virker naturligt at se tilbage på, når nu jeg jagter økonomisk uafhængighed, investerer simpelt, driver en virksomhed ved siden af mit job og.. nå ja, er blevet gift.

Vejen mod økonomisk uafhængighed foregår nu oprigtigt sammen med min bedre halvdel.

Gift med fællesøkonomi

Hvis vi bliver i universet af personøkonomi og des lige, så er det svært at komme uden om, at der er ret stor forskel på min situation før d. 1. august og vores, Katrine og min, efter d. 1. august.

For den uopmærksomme er det dér, vi blev gift.

Jeg har jo faktisk været sammen med Katrine mere eller mindre lige siden, jeg begyndte på det her projekt, men situationen ændrer sig ved at blive gift.

Før det levede vi sammen og havde fælles udgifter, men i det store hele med hver vores økonomi. Her kunne jeg have mit FIRE-projekt, så længe jeg også var med til at betale de fælles udgifter. Det var for så vidt en nem situation at regne på og fortælle ud fra.

Det har ændret sig lidt.

Vejen mod økonomisk uafhængighed har ændret sig lidt.

Fremtiden

Ved at blive gift siger jeg ja til, at jeg fremover skal tænke en del mere “vi” og mindre “jeg”. Vi har valgt at få fællesøkonomi, hvilket betyder, at jeg ikke på samme måde bare kan tænke i mit projekt længere.

Nu skal vi have skabt en fælles drøm og den bliver til med tiden.

Jeg har vitterligt ingen anelse om, hvordan vores situation ser ud om 5 år sammenlignet med nu. Lige nu er vi bare os to og vi bor til leje. Vi skylder ikke en krone, hvilket er en ret priviligeret situation.

Om 5 år kan det være, at vi ejer et hus. Måske er der kommet børn til og hvem ved, om vi arbejder dér, hvor vi gør i dag eller, hvad vores løn vil være.

I FIRE-miljøet er vi jo ret glade for at regne på tingene og lege med vores excelark, men den del er lidt udfordret i øjeblikket, da min forventning er, at vores udgifter kommer til at ændre sig en del de kommende år.

Det betyder helt lavpraktisk, at jeg ikke sætter de store mål i øjeblikket, men i stedet bare koncentrerer mig om, at tingene går i den rigtige retning. Det helt klassiske mantra med et fokus på rigdomsformlen:

Tjen mere,
Forbrug mindre &
Simpel investering

Hvad vores frinanstal så reelt skal være, hvor meget vi skal have investeret i alt, det ved jeg ikke som tingene er lige nu.

Vi forestiller os, at vi ser ind i en fremtid, som for nuværende er, helt som det plejer. Fast job og en pæn indtægt der gør det muligt at investere en del.

Fremtiden, uden en bestemt tidshorisont, består forhåbentlig af et job til Katrine, en lille selvstændig biks til mig og så ellers et godt og trygt liv sammen om en familie.

Som par er vi igang med at forme denne drøm og hvordan vi kommer derhen.

Indtjening

Jeg er ikke steget i løn, måske bortset fra en smule for at følge med inflationen, men helt ærligt har jeg ikke tjekket efter.

Min månedsløn er ca. 43.000 kr. plus en rigtig “pæn” pension, i hvert fald, hvis vi tænker på den månedlige indbetaling som er ca. 7.500 kr. Når jeg skriver det på den måde, er det fordi, der er tale om en arbejdsmarkedspension af typen livrente og jeg stort set ingen muligheder har for tilpasning eller påvirkning selv. Jeg kan ikke vælge nogle former for risiko eller lignende.

Den del af indtjeningen der kan variere, er Frinans, men det har faktisk ikke rykket sig synderligt siden 2019. Jeg tror, at jeg anskuer 2021 som et år, hvor indtjeningen her vil stige. Det bliver interessant at følge.

Den største forskel her er vel egentlig bare, at grundet overgangen til en fællesøkonomi med to, består vores indtægter nu af 3, potentielt 4, kanaler.

 1. Sunes løn
 2. Katrines løn
 3. Frinans
 4. (Investeringsporteføljen)

Investeringsporteføljen tæller ikke helt med endnu, da udbytte eller overskud bare geninvesteres og således ikke når til at blive til disponibel indkomst. Men det er en potentiel indtægtskilde, der kan aktiveres den dag, vi er klar til det.

Katrine starter i nyt job i starten af det nye år med en pæn lønstigning, så indtjeningen stiger i 2021.

Lad os se om ikke vi kan ramme 1.000.000 kr. i samlet indtægt i 2021, det kunne være en ret cool milepæl på vejen mod økonomisk uafhængighed.

Forbruget

Det har været et temmelig anderledes år, i forhold til, hvad jeg tidligere har været vant til, når det gælder forbrug.

Det er der flere grunde til:

 • Fællesøkonomi
 • København
 • Bryllup
 • (Corona)

Inden vi skal se på de fire ting vil jeg lige nævne, at jeg ikke viser budgettet og forbruget frem, da jeg ikke rigtig kan gøre det på en ordentligt måde. Skiftet undervejs gør, at tallene ændrer sig så markant, at jeg ikke kan lave en oversigt for året, der giver mening.

Det bliver lidt nemmere for 2021, hvor vi lægger ud med et fælles budget. Det betyder også, at jeg lidt bedre kan lege med og vise tal for vores forbrug. Alle løbende oversigter igennem tiden er lidt ubrugelige pt. da hele billedet af forbrug ændrede sig med fællesøkonomi. Katrine har ikke i samme grad som jeg tracket alt og jeg kan derfor ikke med tilbagevirkende kraft skabe et billede af vores samlede forbrug tilbage i tid.

I 2021 kan jeg derfor starte lidt på en frisk i forhold til nogle af opgørelserne og graferne og dermed bedre præsentere tallene.

Uden rent faktisk at have foretaget øvelsen, kunne jeg godt tænke mig, at vi i 2021 lå i nærheden af et forbrug på 20.000 kr. om måneden. Det ville hjælpe godt på vejen mod økonomisk uafhængighed. Jeg ved ikke, om det er realistisk.

Fællesøkonomi

Det mest åbenlyse er selvfølgelig, at vi har fået fællesøkonomi og derfra er vores forbrug fælles. Jeg har været vant til at forholde mig til mine egne udgifter og har en ret god fornemmelse for, hvad jeg forbruger, men nu gælder det altså, at vi er fælles om tingene og her ryger min fornemmelse for tingenes tilstand lidt fløjten.

Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal have nogle flere måneder med fællesøkonomi klaret, før jeg får en klar fornemmelse for, hvor vi naturligt ligger med vores forbrug.

Målet er at leve i en fin balance imellem forbrug og opsparing og den balance ændrer sig naturligvis, når tingenes tilstand ændrer sig.

København

Derudover må jeg også bare klart erkende, at det er noget dyrere at bo og leve i København, end det var i Århus. Vi bor til leje, overvejer at købe en bolig, men er lige dele nervøse over den groteske udvikling i priser på boliger og i tvivl om, hvorvidt eller hvor længe, vi ønsker at bo i selve København og ikke en by lidt længere væk.

I dagligdagen er det dejligt at bo tæt på arbejde og Katrine vil også meget gerne udnytte det, at vi bor et sted med en masse kulturelle tilbud mere. Det har været svært det sidste års tid med Corona. Hun er nok ikke helt klar til forstadslivet endnu, hvilket jeg udmærket godt kan forstå. Hun er også lidt yngre end mig, hvilket jeg lige skal minde mig selv om ind i mellem.

Hun er (næsten) 27 og jeg er 34. Da jeg havde hendes alder tossede jeg stadig rundt på uni og drak øl og hyggede mig. Jeg vidste dårligt nok, hvad et budget var, jeg røg en pakke smøger om dagen og investering interesserede mig ikke det fjerneste.

Problemet er bare, at priserne for en bolig i selve København er for vanvittige. Det er meget få boliger vi overhovedet ville kunne få lov til at købe, fordi vi ikke tjener nok.

Os, to akademikere med lang uddannelse og en samlet husstandsindkomst på 900.000 kr. om året. Før skat. Skal vi bare have en lejlighed med et ekstra værelse for ligesom at fremtidssikre os bare en lille smule, skal vi op i nærheden af det maksimale vi må låne.

Vi har også kigget lidt på andele, men det er et gedemarked uden lige og i mange tilfælde med swap-lån i andelsforeningen. Det skal jeg ikke røre med en ildtang.

Bryllup

Dernæst har det været et år med bryllup, omend bryllupsfesten jo som nævnt er udskudt. Det er der selvfølgelig også lidt flere udgifter forbundet med. Jeg kan ærligt ikke svare på, hvad jeg har brugt på det, for jeg har med vilje ikke talt efter.

Jeg ville ikke have, at vores bryllup skulle ses i lyset af FIRE og mit ellers allestedsnærværende økonomiske blik. Så jeg ved ikke, hvad det indtil videre har kostet, men det har ikke været noget voldsomt.

Jeg lagde den taktik og snakkede med Katrine om det helt i starten, da vi begyndte at planlægge brylluppet, at jeg jo selvfølgelig stadig gerne ville lægge en stor del til side og investere. Jeg var ikke interesseret i at bruge voldsomt mange penge på bryllup. Det lagde ligesom en slags baseline for forventninger.

Derefter sagde jeg bare “ja” til alt hun godt kunne tænke sig. Hun har nævnt flere gange, at hun ikke havde regnet med, at jeg ville være klar på alle de små ting, der kostede noget ekstra, og som hun godt kunne tænke sig.

Hvis du synes, at det lyder en smule manipulerende, kan jeg godt forstå det.

Jeg synes mest bare det var smart.

Happy wife = happy life.

Corona

Corona tror jeg faktisk ikke har haft den helt store indflydelse på forbruget. Vi har muligvis spenderet lidt mere på mad herhjemme, da corona-trætheden nok har medført lidt ekstra comfort-food. Til gengæld har vi stort set ikke spist ude, bortset fra en enkelt gang eller to med take-away.

Det er heller ikke mange penge, der er gået til fornøjelser rundt omkring i byen, da tingene enten har været lukket ned eller det bare ikke er helt det samme i øjeblikket. Vi nåede en tur i teatret på trods af omstændighederne og det var en stor oplevelse. Vi så en fantastisk opsætning af Et dukkehjem, som Katrine er ret vild med og det er jeg glad for, at vi fik gjort.

Så har vi været en enkelt gang i biffen og har også et gavekort til en film og popkorn og liggende, men ellers er det ikke blevet til mange kulturelle oplevelser ud af huset.

Det er vist bare sådan 2020 har været, vi må se om ikke, det ændrer sig lidt i løbet af 2021.

Selvom starten på året ser ud til at blive temmelig dyster.

Investeringerne

Det er sjovt, hvordan sådan noget eksponentiel udvikling, renters rente og snebolden der ruller effekt føles. Min Vores portefølje har efterhånden nået en størrelse, hvor udviklingen i procent også begynder at batte noget i hele tal.

I det hele taget er både jeg og Katrine blevet temmelig meget “klogere” på os selv og investering her i 2020, ikke mindst pga. Corona.

Vi oplevede et heftigt fald på aktiemarkederne i marts og den slags er altid en kærkommen chance til lige at mærke efter og arbejde lidt med ens forståelse for den personlige risikotolerance.

Det gjorde vi herhjemme og vi snakkede en del om, hvordan det føltes at blive en del fattigere på papiret.

På meget kort tid.

Det opløftende var, at det stort set ikke rørte os. Jeg tror næsten ikke, at det har kunnet måles på min puls, de dage, hvor formuen faldt drastisk, sluttende d. 23. marts, hvor porteføljen var nede med 25.24% på lige omkring en måned.

25.24%

Det er en god læring og den gjorde faktisk, at vi skruede op for risikoen i vores porteføljer. Det gøres meget simpelt ved at skrue op for andelen af aktier.

Årets gang for min del af porteføljen viser ret tydeligt, hvordan markederne reagerede på Corona:

Vejen mod økonomisk uafhængighed Frinans porteføljeudvikling 2020

Blå viser, hvor meget vi har indskudt hver måned. Den gule linje viser afkastet pr. måned og den røde den samlede udvikling i løbet af året.

Det samlede afkast for 2020 lød på 131.500 kr. Det er en ret pæn passiv indtægt. I procenter svarer det til:

14.79%

Alt i alt har det faktisk været et godt aktieår, hvilket for mange kan virke absurd, tingenes tilstand taget i betragtning.

Tallene er fra d. 22. december.

Det gjorde jeg med porteføljen under Corona

Jeg har tidligere beskrevet, hvordan jeg forsøgte at investere i noget der samlet set mindede om ACWI, altså det bredest mulige verdensindeks, ved at kombinere to fonde fra Sparindex:

Da jeg begyndte at investere, fandtes der ikke nogen dansk fond, der investerede efter det ønskede indeks, så det var min eneste mulighed.

Siden er en ganske særlig fond kommet til og jeg udnyttede situationen, da fondene samlet set var lidt i minus, til at sælge det hele og i stedet placere pengene i:

Det lille minus gjorde, at jeg ikke skulle betale skat ved salget. Faktisk kan jeg trække det fra i det plus, der er fra det udbytte, der blev udbetalt i 2020.

Fonden er tilmed blevet tilføjet til månedsopsparingen sammen med den obligationsfond vi bruger og derfor har jeg kunnet starte månedsopsparingen op igen og faktisk købe alt til porteføljen derigennem.

Vi sætter 80% i aktier og 20% i obligationer.

📈 Porteføljens udvikling i 2020

Du skal ikke snydes for et overblik over, hvordan den samlede portefølje har udviklet sig i 2020. Følger du lidt med på status, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse.

MånedVærdi
Januar 2020568.000 kr.
Februar 2020551.000 kr.
Marts 2020462.000 kr.
April 2020544.000 kr.
Maj 2020569.000 kr.
Juni 2020582.000 kr.
Juli 2020605.000 kr.
August 2020 👰🤵1.001.000 kr. 🍾
September 20201.012.000 kr.
Oktober 20201.036.000 kr.
November 20201.150.000 kr.
December 20201.188.000 kr.

I forhold til porteføljen har 2020 jo været et ganske særligt år, da Katrine og jeg blev gift og i forbindelse med at få fællesøkonomi også kan siges at have slået vores investeringer sammen. Det giver selvfølgelig noget af et boost til den samlede portefølje, der med ét krydsede en million.

Siden da er det fortsat gået mere eller mindre én vej.

Opad 🚀

Nogle måneder er afkastet måske et lille minus, men da vi også sætter nye penge i porteføljen, så stiger den samlede værdi stadig.

Det er et udtryk for helt systematisk at blive rigere. Det er godt, for vejen mod økonomisk uafhængighed kræver, at vi bliver rigere.

🕊 Frinans i 2020

Der er faktisk sket en del med selve min virksomhed Frinans i 2020. Jeg har længe forsømt det at blogge strategisk og reelt arbejde med SEO. Under Corona lagde jeg det på hylden og brugte en del tid på at finkæmme frinans.dk.

Jeg slettede indlæg der enten ramte helt ved siden af, hvad siden handler om eller hvad læserne gerne vil læse. Andre indlæg fik en ordentlig overhaling, noget der faktisk tager lige så lang tid som at skrive et nyt. Nye indlæg kom til baseret på keyword analyse og andre kom til for at udbygge en kategori.

Jeg har omskrevet en del indlæg om investering og jeg har udgivet en del nye indlæg om samme emne. Ikke, at det emne nu er udtømt, men jeg har efterhånden en rigtig samling indlæg om investering og er du ny og vil du gerne lære at gøre-det-selv, så tror jeg faktisk, at du er dækket ind efterhånden.

Jeg har opbygget det sådan, at indlæg linker til hindanden på kryds og tværs, hvilket er lige dele for at optimere i forhold til SEO, men også for at hjælpe dig, læseren, til at finde frem til de indlæg der dækker det, du søger viden om. Slutteligt peger alt der med investering at gøre ét sted hen. Til:

Siden er en kondensering af alle indlæggene om investering og er for nogle nok, men de fleste vil nok gerne dykke lidt mere ned i de enkelte emner og det kan de gøre dérfra.

Jeg har også frigivet kurset i simpel investering, så det ligger frit tilgængeligt på YouTube. Det gør selvfølgelig på den korte bane, at jeg ikke kan tjene de penge på kurset, jeg ellers ville have kunnet tjene.

Jeg tror dog på, at det vil kunne betale sig i sidste ende. Ved at det ligger på YouTube, har jeg kunnet få flere views og subscribers.

Det med YouTube vender vi tilbage til.

📊 Frinans.dk i tal

Lad os kigge lidt på Frinansimperiet i tallets ånd. Jeg opdaterer tallene, når kalenderen viser d. 1. så det bliver helt korrekt.

 • Totalt antal views på frinans.dk i 2020: 260.168 👀
 • Totalt antal viewers på frinans.dk i 2020: 104.324 👨‍💻

Det virker som nogle ret absurde tal synes jeg selv. Jeg synes stadig det er lidt underligt, at der er så mange, der synes, at det jeg laver, tænker og skriver er så spændende.

Men tak da 🙏

Vejen mod økonomisk uafhængighed er tilsyneladende interessant for andre end bare mig selv.

Udvikling siden begyndelsen:

Vejen mod økonomisk uafhængighed Frinans besøg 2020

Det er en ret pæn udvikling, hvis jeg skal sige det selv.

Noget endnu sjovere er at se, hvordan udviklingen har været siden jeg satte gang i optimeringen af siden i maj måned:

Frinans SEO

Jeg må jo gøre et eller andet rigtigt.

Dykket i december lægger jeg ikke så meget i. Det har været en vanvittig måned for mange og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at folk måske har andet og vigtigere ting at forholde sig til her og nu, end min flugt fra hamsterhjulet. Derudover er screenshottet taget efter kun 3 uger af måneden.

🎬 2020 var YouTubes år

Apropos views og subscribers, så må vi også sige, at 2020 har stået lidt i YouTubes navn, når det gælder Frinans.

I løbet af sommeren, i forbindelse med min totale gennemgang af frinans.dk, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville begynde at producere væsentligt mere indhold til YouTube.

Det har gjort, at jeg er blevet YouTube partner og nu er begyndt at tjene lidt på reklamer på min kanal. Jeg har ret stor tiltro til, at det kan blive et ganske fint ben i forretningen og som med så meget andet, så lægger jeg jo ikke alle mine æg i én kurv.

Mit ønske er i princippet, at jeg igennem Frinans har flere forskellige indtægtskilder og her tror jeg, at YouTube kan blive en rigtig fin en.

🍿 YouTube i tal

 • Subscribers: 1.635 👍
 • Views: 68.900 👀

Det er også ret pænt synes jeg. Altså at folk har klikket på en video fra Frinans 68.900 gange er jo egentlig ret vildt. Det bliver sjovt at se, hvordan de tal udvikler sig i 2021.

🎁 Yndlings-content

Jeg har som altid vist mig at være ret produktiv, når det kommer til at skabe noget indhold her på frinans.dk, men i år også på YouTube. Her på falderebet får du lige tre bud på noget du kan læse, se eller gense fra året-der-gik.

Det er det content, jeg selv er mest tilfreds med og som jeg synes bidrager med et indblik eller til at gøre nogle gode overvejelser på din egen vej mod FIRE:

Enjoy 🥳

🔮 Året 2021

Jeg er ikke ret glad for at sætte mig mål, jeg er mere til at udstikke en retning. I hvert fald, hvis målene er lidt flyvske. Du vil derfor blive skuffet, hvis du tror, at jeg vil sætte mig et mål om x antal views eller subscribers.

Det er bl.a. fordi, at det ikke er et mål jeg selvstændig kan sørge for at nå, der er både held og alt muligt andet indblandet.

Det jeg kan gøre, er at sikre mig, at jeg arbejder konkret med at skabe indhold.

Derfor vil jeg fortsætte med i 2021 at udgive et blogindlæg om ugen. Dertil håber jeg fortsat, at det vil være muligt for mig at producere og udgive to YouTube videoer om ugen.

Det er en kadence, der har været mulig her under Corona med hjemmearbejde fordi jeg sparer en masse tid på transport, men jeg kan godt være nervøs for, om det også er muligt, når vi engang skal tilbage til kontoret på fast basis.

Jeg er nødt til at være realistisk med, hvad der kan lade sig gøre, så længe jeg også har et fuldtidsarbejde, der skal passes.

Nå ja og en hustru at nyde livet med.

Derudover har jeg gang i at lave aftaler med forskellige virksomheder om samarbejde og jeg har fået en ny legekammerat, som jeg ikke vil løfte sløret for endnu.

Kan vi samlet set have en indtægt på 1.000.000 kr., et forbrug i nærheden af de 20.000 kr. om måneden og en opsparingsrate på omkring 50%, vil jeg være meget tilfreds.

Alt i alt tegner det til, at der igen i 2021 vil blive åbnet døre i forbindelse med Frinans, som jeg ikke havde tænkt på, da jeg i sin tid købte domænet og tænkte, at jeg ville prøve at skrive lidt om mine tanker med at investere og flygte fra hamsterhjulet.

Det er sjovt, at for en der prøver at planlægge tingene så meget, som jeg gør, så er der virkelig mange gode ting der er sket, som er rene tilfælde.

Skæbnen er ikke helt uden ironi.

🍾 Godt nytår

Til slut vil jeg bare gerne ønske alle, der læser med, et godt nytår!

Jeg håber, at 2021 bliver lidt mindre crazy. Det tror jeg, at vi er mange, der godt kunne bruge. For min skyld må delen med hjemmearbejde dog godt fortsætte, det passer mig ret fint.

Jeg er glad og taknemmlig for, at der er så mange, der følger med og finder min rejse her i livet interessant. Det havde jeg ikke troet, da jeg begyndte på alt det her FIRE halløj i sin tid.

Vejen mod økonomisk uafhængighed er lang og jeg fortsætter ufortrødent i 2021 og vi ses/snakkes/skrives og høres ved dér.

Godt nytår! 🥂

Hvordan har dit år været? Skrive gerne en kommentar!

Reklame

👉 Norm Invest – Få en gratis investeringsplan
👉 Firi – Køb bitcoins hos Nordens største kryptobørs
👉 TaxHelper+ Undgå en skatteregning til næste år
👉 Nordnet – Automagisk investering med månedsopsparingen
👉 YouGov – Din mening er penge værd
👉 Freedom24 – Stort udvalg af aktier til lave priser

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.